Min stil,  Shopping og Inspiration

Casual Moxy Outfit

 

moxy copenhagen moxy copenhagen moxy copenhagen moxy copenhagen
Bluse og bukser: Moxy Copenhagen / jakke: H&M / støvler: Duffy

Der begynder at tegne sig et mønster, hva’? 😛 Sorte outfits triller ind på bloggen ét efter ét, men hvad pokker – Why fix it if it ain’t broke! Det er jo skønt og med lidt forskellige materialer og lidt detaljer, så er det lige mig.
Blusen og bukserne er begge dele fra Moxy Copenhagen, som jeg fik i julegave. Moxy Copenhagen har jeg faktisk skrevet om en del gange … bl.a. dengang jeg fik fingre i den fede blazer med skull-knapperne! Er helt pjattet med disse buksers knapper foran, den seje detalje bagpå og det lidt baggy snit. De sidder pænt til i benene, hvilket gør at det ikke bliver for voldsomt. Blusen er med jersey-ærmer og vidde i selv kroppen .. kunne være SÅ fin med et pencilskirt også. Blusen er simpelthen verdens rareste at have på! Peppede den sorte base op med lidt leopard og et par wedges-støvler, som jeg fandt til ingen penge, da Riis sko (desværre) lukkede ned i slutningen af november.
Tilbage i den forgangne modeuge, var jeg til et Starbucks/ Moxy Copenhagen event på toppen af København og der så vi bl.a. den kommende SS14 kollektion …. DEN glæder jeg mig vildt til, for hold nu op der var mange cool kjoler, bluser og bukser. Skal nok vise noget af det, når vi nærmer os tiden til at gå i det.

En helt anden ting. Er faktisk lidt glad for, at det lykkes mig at tage en del outfitbilleder i øjeblikket – håber ikke, at I synes bloggen bliver oversvømmet af dem lige pludselig og tak for alle de fantastiske kommentarer på mit første 2014-forsætindlæg <3 I er for dejlige!

9 Comments

  • Marlene D

   HaHa, Trine – det ved jeg da ikke? Det er jo de samme som det altid har været 😀
   Er glad for du er enig …. sagde den ene sorte høne til den anden 🙂

 • Rikke

  Suuuuper fedt outfit – elsker bukserne, eeeelsker skjorten!!
  Sort tøj holder max sammen med det blonde hår 🙂
  Jeg har lige været inde og lure i Moxy’s webshop, og der er godt nok mange ting fra deres nye kollektion, som jeg sagtens kunne se i min garderobe – må håbe de snart kommer med på udsalgsbølgen 🙂 Synes dog at jeg mangler billeder som viser tøjer på…. Hmmm, måske du kunne blive model for dem 😉 Hvordan er bukserne i str?
  Kh Rikke

  • Marlene D

   Årh, Rikke – det var dælme en sød kommentar <3 Mange tak!
   Bukserne er for så vidt helt normale i størrelsen, men jeg ville gerne have at de var lidt ekstra baggy og valgte derfor at size op. Man skal selvfølgelig være opmærksom på at de er lidt tætsiddende i benene....det kan også afgøre om det er den ene eller anden størrelse amn skal have. KH

%d bloggers like this: