Shopping og Inspiration

VIND indgang til spa- og wellnessfaciliteterne på KURBADET by Ilse Jacobsen

1-Kurbad16-001
Jeg har en SKØN nytårskonkurrence til jer! Som I måske husker, så skrev jeg om, at Ilse Jacobsen har åbnet det lækre “KURBADET by Ilse Jacobsen” – et sted, hvor wellness og selvforkælelse er i højsædet og hvor der udbydes super mange lækre behandlinger. Men det er også muligt at besøge kurbadet på egen hånd og benytte de lækre spafaciliteter, hvor du sætter dig selv i første række.
I samarbejde med Ilse Jacobsen udlodder vi to stk. indgang til KURBADET, så du kan invitere en kær veninde, mor, kæreste eller hvad du har lyst til, med 🙂 Præmien har en samlet værdi på 600 kr. KURBADET by Ilse Jacobsen ligger i Hornbæk (se mere her) og du skal selv sørge for at kunne komme dertil selvfølgelig. Hvilke faciliteter du kan benytte kan du se lige her og jeg kan godt afsløre, at jeg er dybt misundelig! Oopvarmede bassiner, sauna, relax stole og mere …. muuuuuums! 🙂

Skriv en kommentar her på indlægget senest d. 10. januar og fortæl, hvilken af spa- og wellnessfaciliteterne du glæder dig mest til at afprøve (se dem her) og giv min blog et follow på bloglovin’ lige her.

STORT tillykke til Marie-Louise Posgaard Larsen, som har modtaget en mail 🙂

Edit: Jeg havde desværre misforstået prisen på indgangsbilletter og værdien af præmien er nu rettet. Jeg beklager.

Læs også:  Louis Vuitton rygsæk - når man har ønsket sig noget i 100 år

78 Comments

 • Mette

  Umuligt at vælge ud, vil prøve det hele 🙂

  Men måske en tur i relax området ville gøre godt efter en hektisk december mdr. eller en tur i de varme bassiner, eller slappe af i sauna eller måske dampbad – ej jeg kan ikke vælge 🙂 🙂

 • Maja Fuglsang

  Det er jo lige hvad man trænger til 🙂 Jeg tror jeg ville hoppe i et opvarmet bassin og bare ligge og boble rundt 😀 hehe…!

 • Louise T.

  Jeg ville vælge en Luksus Fodbehandling, for fødderne bærer dig gennem livet, så mon ikke de fortjener lidt forkælelse?
  Ellers kunne jeg fristes af en Musling massage med indpakning, for det lyder da helt vidunderligt <3

 • Helle Jepsen

  Jeg ville helt sikkert prøve det hele, men vil nok glæde mig mest til en tur i de varme bassiner.

 • Katrine Guldbæk

  Sikke en lækker konkurrence. Jeg vil gerne afprøve det hele, men favoritten må være dampbadet – det kunne være ekstremt lækkert. Og trænger virkelig til en omgang selvforkælelse ovenpå det her mørke og triste vejr 🙂

 • Anne Katrine

  Det hele lyder jo fantastisk dejligt, men dampbadet skal jeg helt sikkert i, det er så lækkert, synes jeg 🙂

 • Mia C Andersen

  Lækker giveaway.. Jeg er vild med at gå i sauna, så det ville jeg glæde mig ekstra til. Og så ville jeg invitere min stress ramte lillesøster med, og nyde hendes selskab i fred og ro et par timer.. Og forhåbentlig give hende en lille pause fra den hverdag der er så svær for hende lige nu.
  Kh Mia CA – aimlovelive@gmail.com

 • Charlotte Louise

  Dampbad!
  Ville hive min læsemakker med, vi starter på et rigtig hårdt semester lige om lidt og så fortjener vi lidt lækkert 😉

 • Julie Laursen

  Dampbadet! Jeg elsker dampbade, men jeg har på fornemmelsen at fitnessdk´s dampbad vil blegne lidt i forhold til Ilse Jacobsens:) Jeg vil i hvert fald rigtigt gerne vinde og ville invitere min kæreste med – han trænger til noget forkælelse!

 • Connie A

  Hvor lyder det lækkert ♡ drømmer allerede 😉 især de opvarmede bade lyder dejligt 😀
  Jeg ville invitere min mand med til lidt forkælelse ♡

 • Lise Jørgensen

  Jeg ville klart se aller mest frem til dampbadet efter en hård træning. Jeg har aldrig prøvet at være på et kurbad, så det ville være en meget lækker forkælelse..

 • Betina

  Jeg har bare brug for afslapning, at koble hjernen fra og blive forkælet i bare 5 min. December har mildest talt været en måned fra helvede, med en kæreste der gik ned med depression og mig der måtte tage over på mere eller mindre hele hans liv. Pænt hårdt med et job der har hevet 50 timer af mit liv hver måned det sidste halve år.
  Dette er ikke en klagesang, jeg kunne bare VIRKELIG godt klare lidt forkælelse…

 • Katrine S.

  Amen, det hele lyder johelt vidunderligt i disse kolde tider :-). Ville elske at dykke ned i varmtvandsbassinerne og lade min hud opløse sig halvt og alle de mørke tanker skylles væk…

 • Gitte

  Sin nybagt Mor til nummer 3 kunne jeg drømme om lidt selvforkælelse. Damp badet vil både være udrensende og afslappende – tænk at Ilse Jacobsen har valgt at opstarte et skønt wellness spa rundt om hjørnet fra hvor jeg bor .

 • Nanna Krautwald

  Jeg bor selv i Hornbæk, og er gået forbi Kurbadet et par gange. Og jeg sukker langt efter de opvarmede bassiner. Så det glæder jeg mig klart mest til.

  Jeg follower dig.

  Knus

 • Heidi

  Åh jeg ville elske at nyde dampbadet, jeg trænger i den grad til sådan en tur, med en god veninde. Krydser fingre søde Marlene :O)

  KH Heidi

 • Gitte Sarlvit

  Sikke en super lækker konkurrence! Og uha, vil gerne det hele <3 men skal jeg vælge må det være de opvarmede bade i kombination med sauna… Og så en i øvrigt en skøn dag sammen med min datter, som har knoklet med sin store SRP-opgave i 3.g 🙂

 • Lisa Greve Korsbæk

  Vildt lækker præmie. Jeg vil helt sikkert starte med de varme bade og derefter sauna for så at afslutte med massage og en luksus fodbehandling. Og min kære søde mand skulle følge mig igennem samme behandling for det er tiltrængt.

 • Marie Petersen

  Jeg vil faktisk slet ikke svare, for jeg ville give opholdet til min mor, der har været stresset på det sidste(det satte lidt en kæp i julen), så hun ville have rigtigt godt af at afslappe lidt. Jeg vil ikke svar da jeg slet ikke tør kigge, for så ombestemmer jeg mig nok bare:P

 • Julie

  I en smertepræget hverdag ville det være skønt, at kunne hoppe i et varmtvandsbassin og så ovenikøbet også få bobler i. Det er så afslappende og lindrende for både krop og sjæl 🙂

 • hellep

  Damp-området for afslapning af krop og sjæl og en muslinge massage…så kan man vel ikke ønske sig mere det skulle da lige være en gang pedicure – i relax området:-))

 • StyleStories

  Ser skønt ud! Ville elske at ligge og slumre i de opvarmede bade og nyde stilheden og varmen, lige hvad man har brug for på denne årstid 🙂

 • Louise FB

  De opvarmede bassiner lyder rigtig dejligt. Og det gør saunaen også. Og og og… Det ville bare være fantastisk med en dag i kurbadet uden mand og børn men bare ren afslapning til mor. Åhhhhh…..

 • julie lillegaard

  Jeg ville elske at drømme mig mod varmere tider og glemme vinteren for en stund i de opvarmede bassiner. Og saunaen. Og dampbadet. Med andre ord: det hele lyder vidunderligt!

 • Helena

  Jeg vil også gerne prøve det hele! Men ellers lyder et dampbad rigtig godt efter en omgang træning 🙂 sikke en fantastisk præmie. Jeg krydser fingre! KH Helena

 • Dyveke

  Efter utallige timers amning og søvnløse nætter med en baby på armen er min ryg og nakke øm som aldrig før. Dampbadet lyder derfor som noget for mig. 🙂

 • Mai Odgaard Petersen

  HOHO! Jeg ville SÅ meget hive min kæreste med på date – og jeg glæder mig mest til at sidde ind i saunaen og trække vejret sammen med ham. Aah. Stiiiille og roligt og nul børn, der skriger eller råber… Bare stilhed og varme og ham. Aah.

  God weekend, Marlene 🙂

 • Agnes

  Sikke et dejligt sted! Jeg ville hoppe i de varme bassiner efterfulgt af en tur i relax-området , hvilket ville gøre gavn til min ømme krop. Jeg ville invitere min veninde med, der har haft et barskt efterår, og som fortjener lidt forkælelse 🙂

 • Sofie G

  Kunne være dejligt med en tur i opvarmnings bassinerne!
  Og det skulle da lige være en sød ekstra julegave til min dejlige mor 🙂

 • Lene Bringsjord

  SKØNT sted med plads til selvforkælelse – det vil være fantastisk og vil elske varmtvandsbassinerne og dampbadet – til at løsne op i nakke og skuldre i denne tid.

  Efteråret og vinteren kan være lidt hård ved min krop med “gigt-smerter” i mine led, så det vil være SKØNT og vinde.

  Godt nytår
  smil Lene :0))

 • Lea Maria Nielsen Bernberg

  Ville være vildt lækkert med en tur i dampbad til en omgang forkælelse af mine ømme og spændte muskler fra al gymnastikken, en hjælp på astmaen. Ovenpå det ville det ikke være dårligt at kunne forkæle min mor med sådan en tur. 🙂

 • Emilie

  Nøøøj, hvor kunne det være lækkert bare at ligge og flyde i et varmtvandsbassin! Det er ikke lige det man finder i den lokale svømmehal, så det kunne være overdrevet luksus! Og hvis kræfterne er til det, måske prøve lidt træning af i de opvarmede bassiner….

 • Olivia Buhl

  Orgh, det lyder luksus! Jeg så faktisk reklammen da jeg var oppe i Hornbæk.. Jeg kunne godt bruge en god gange træning sammen med min veninde.. Så bagefter lidt af det hele..

 • Åse Lejbølle

  Uhhh, jeg drømmer om at sidde i det opvarmede bassin udenfor. Kontrasten mellem den kolde luft og det varme vand….fantastisk :-). Og jeg vil invitere min veninde med, så vi kan få snakket igennem, efter at hun har været udenlands i 8 måneder!!

 • Bettina Søndergaard

  De opvarmede bassiner <3

  Må lige være noget for et meget dumt knæ, som pt. venter afklaring om det skal opereres pga meniskskade.

 • Lullumut

  Nu var jeg så heldig at vinde Ilse hos dig forleden, men jeg prøver alligevel 😉 Min kæreste og jeg har nemlig 10 års dag her i januar, og vi har snakket om at prøve et spa ophold for at komme lidt væk.
  Jeg synes, dampbadet lyder dejligt 🙂

 • Mathilde Moe Moeldrup

  Umuligt at vælge, vil man ikke bare prøve det hele sådan et sted? ;o)

  Når det så er sagt, så har jeg en forkærlighed for sauna især i disse vintermåneder – elsker de røde kinder, som en tur i varmen giver!

  Og med mig vil jeg tage min mor, som tak for, at hun er så sød til at hjælpe lidt til, når min mand er ude at rejse, og jeg er alene hjemme med 3 børn under 3 år.

  Jeg krydser fingre!

  KH Mathilde
  mathildemoemoeldrup@gmail.com

 • Katrine K

  Jeg vil gerne prøve det hele, men især varmtvands bassinerne ved jeg er gode for mig 🙂

 • Gitte Nielsen

  Det hele – synes det lyder fantastisk og lækkert 🙂
  Hvis jeg skal vælge så relax 🙂

 • Helle Engell

  Gipsen er lige kommet af foden efter 4 uger, har fået indopereret en ankel protese, nu geniptræner jeg hjemme 5gange om dagen. Ville elske en gang massage sammen med min mand.

 • Nana

  UUh lækker konkurrence det ville ikke være helt dårligt at starte det nye år med at lækkert forkælelser og nyde et skønt damp bad

  // Nana

 • Lise

  Da jeg træner til et 15 km dameblads løb, så vil sådan en forkælelse helt sikkert gør lykke