Min stil,  Rejser og ture,  Shopping og Inspiration,  Ture i Danmark

As we speak …

WIN_20140312_130836 (2) WIN_20140312_130209

Det er sjældent, at mine indlæg sådan ligefrem bliver blogget ‘on location’, men i dag er en undtagelse 🙂 Jeg har nemlig frokostpause og er trukket de ca. 50 meter fra kursusstedet ned til vandet. Her sidder jeg nu på en sten med solbriller på og skriver til jer., mens bittesmå strandbiller indimellem laver pitstop på mit tastatur. Udsigten er så smuk. Jeg tog også et solnedgangsbillede til jer i går – det må I lige få i morgen eller i aften. Min kollega er kørt ned efter en latte, som jeg glæder mig til ankommer 🙂

Håber at I nyder dagen der, hvor I er!

PS: Acne Pistols er ikke særlig terrængående, ha ha 😀

Læs også:  Louis Vuitton rygsæk - når man har ønsket sig noget i 100 år

7 Comments