Min stil,  Shopping og Inspiration

Trenchcoat – et super tip

Jeg håber at I nyder jeres weekend allerede og har gode planer hvad enten de er hjemme i hyggetøjet eller ude med aftaler. Et af mine nytårshåb, som jeg skrev om her, (gider ikke kalde det forsætter, for det ord placerer ikke rigtig ansvaret hos mig, synes jeg …) var, at jeg ville blive bedre til at se mine veninder. Synes jeg har taget skeen i den rigtige hånd og forsøgt at prioritere det. Således har weekenden allerede budt på gode kram og samtaler med to af dem – en i går og en i dag. Perfekt. Jeg smiler. Det er rart.

Den perfekte trenchcoat

Et andet nytårshåb var at blive (meget) mere bevidst om, hvad jeg bruger mine penge på – i særdeleshed når det kommer til tøj, for i mange år har jeg helt ærligt været skruen uden ende i den retning. Købt alt for meget, gået med alt for lidt og med suk måttet tilstå, at jeg har for mange penge hængende i ligegyldige køb. Tænk at give sig selv den udfordring i januar. Dronningen af udsalgsmåneder og gud ved, at hun har fristet mig hende frk. januar, men jeg synes jeg har været ret god i hvert fald taget sammenligning med tidligere måneder i betragtning.
En ting, som jeg har haft på min ønskeliste rigtig længe og som jeg ser fornuft i at indkøbe, er en camel trenchcoat. Allerhelst en fra Burberry, men jeg er jo også realist og magter ikke lige at svinge 10 af de lange over disken for sådan en. Ikke nu i al fald. Jeg havde tidligere en fra Burberry men den solgte jeg fordi jeg blev mindre og den derfor på ingen måde var klædelig. Og se, nu bliver det rigtig godt, for jeg faldt så over en fra MILK cph. Både jeg og Silas har en del tøj derfra og jeg er super glad for det. Det holder pænt og har en god pris … særligt i udsalgstider og derfor bor der nu et styk mega fin trenchcoat hos mig – til den nette sum af 199 kr.
Den sidder rigtig pænt, er en smule til den store side, er super pænt syet og har pæne knapper, bælte og for. Jeg ved at deres udsalg snart stopper, men lige nu er den der i næsten alle størrelser og jeg kan altså kun anbefale den, hvis nogen af jer også tænker i trenchcoat-baner. Den findes lige her. 

Læs også:  Måske den bedste gave til både mig og min bedre halvdel

Har du udsalgsshoppet eller er du med på “stop-vognen” som mig? 🙂