sofie schnoor fluffy strik
Min stil,  Shopping og Inspiration

Fluffy Outfit

sofie schnoor fluffy strik

Jeg er stor fan af varme temperaturer og vist nok nævnt ved mere end en lejlighed, at jeg hader den sæson vi går ind i rent temperaturmæssigt. Til gengæld hader jeg den langt fra, når det kommer til garderoben, for lækre striktrøjer og især hatte/ huer er noget jeg virkelig sætter pris på. Hatte er cool og jeg ville ønske jeg var bedre til at gå med dem jeg har. I går havde jeg en af dem på – en fluffy sag af ældre dato fra by Malene Birger i kombi med min nye fluffy strik fra Sofie Schnoor. Den er SÅ lækker og hver en krone værd. Varm uden at være alt for tyk og så kan jeg godt li’ at der er det lækre materialemiks med metallic garn, fluffy strik og mere glat strik. Har i øvrigt brug for at gennemgå min vintergarderobe – har slet ikke overblik over, om der er noget jeg sådan decideret mangler eller har brug for … udover en virkelig varm vinterjakke. Hælder mest til en Northface, men skal vist ud og prøve lidt forskellige, tror jeg.

Kan I lide kombinationen? 🙂

Strikken kan købes her.

sofie schnoor fluffy striksofie schnoor fluffy strik

(Adlink)

Læs også:  Måske den bedste gave til både mig og min bedre halvdel

6 Comments

 • Heidi

  Ej sjovt, lige da jeg kom ind på bloggen idag, blev jeg kastet tilbage til Matador på den fede måde (Korsbæk) Du ser sgu da herre godt ud, det klæder dig. Jeg har egentlig selv også hattehoved, men er alt for dårlig til at kaste mig ud i det. Ser dejlig varmt ud.
  Knus

  • Malsen

   Ha ha …. godt du nåede at tilføje “på den fede måde” 😀 Men jeg elsker den der Elisabeth Friis model 🙂
   Knus

 • Ane Parkholt

  Hvis du skal have vinterjakke så gå efter en Wellensteyn – bedste og varmeste jakke jeg nogensinde har haft .. Ikke billig men alle pengene værd!