ghd rose gold limited edition
Skønhed

til ønskesedlen: ghd Rose Gold limited edition

ghd rose gold limited edition

Det begynder vist at være et mønster det med metallerne, for det er som om jeg har antennerne ekstra meget ude efter lige præcis lækre varme metalfarver og især bronze, kobber og rose gold får mig til at stoppe lidt op. Nu har ghd lanceret rose gold limited edition varianter af deres populære stylere. Suk, siger jeg bare. Smukkest er ghd rose gold V styler og ghd rose gold Air, synes jeg,
Jeg opdagede selv ghd for alvor for et par år siden og jeg har faktisk ikke rigtig brugt andet siden. Jeg har både glattejern (ghd eclipse) og føntørrer (ghd air) selv – begge bliver nærmest brugt hver dag. Føntørreren er jeg for alvor blevet bedre venner med efter jeg har fået en god ghd rundbørste også ….. har altid syntes det var vildt svært at bruge børste og fønner samtidig, men det er som om det går bedre nu med ordentligt værktøj. Jubii 🙂

Der står (desværre) ikke ghd på mig egen ønskeliste lige nu, da jeg vist ikke kan forsvare at have en ekstra bare fordi den er super pæn, men jeg ville faktisk en lille smule ønske at mit glattejern stor af, så jeg kunne retfærdiggøre at købe et fra denne rose gold limited edition serie. Glattejernet, ghd V styler, ville da så meget pynte på mit badeværelse! Hmm…..jeg må vist være glad for det jeg allerede har og så nøjes med at inspirere jer i det tilfælde at I står og skal enten købe eller ønske jer til jul. Jeg kan i hvert fald ikke sige nok rosende ord om ghd, så bedste anbefalinger hermed givet videre 🙂

Læs også:  Sådan kan du afhjælpe uren hud efter brug af masker

Er de ikke knald flotte altså?

 

 

(adlinks)

4 Comments

 • Heidi

  Jeg er selv vanvittig vild med kobber, har lusket køkken lamper, kurve og stager ind og min mand har købt ny spisebords lampe til mig. Nuii det er fint det ghd jern. Mit er til udskiftning så endnu et ønske.

 • Birthe

  Hej.
  Jeg har nok sovet i timen, men hvorfor er dig så meget bedre til at tørre hår?
  Er det kun designet?
  Med air tørrer man, hvad gør glattejernet?
  Og styler?
  Køber gerne din air, hvis den er bedre end andre…
  Mvh
  B

  • Malsen

   Hej B 🙂
   Det er teknologien der er god … der er så mange små finesser, som er afgørende for om håret lider overlast eller behandles ordentligt i varmeprocessen. Derudover det ergonomiske aspekt. Stylerne er behagelige at arbejde med, der er tænkt på, hvordan ledningen drejer, hvordan knapperne sidder ift betjening osv. Synes klart du skal finde et sted de har ghd og så selv fornemme hvor godt det er at have i hånden. Jeg synes der er afgørende forskel i hvert fald. Helt sikkert også derfor at de fleste stylister og frisører sværger til ghd. Det er gode arbejdsredskaber.

   Marlene 🙂