Shopping og Inspiration,  Skønhed

Sort/ sølv nytårsmanicure: Essie Set in Stones, Matte about you & Kure Bazaar

1-IMG_0264 5-IMG_0283 4-IMG_0274 2-IMG_0266 3-IMG_0269 6-IMG_0295
Vores nytårsbord var dækket med sort og sølv, jeg havde sort og sølv kjole på, så naturligvis skulle neglene da også være sort og sølv 😛
Jeg bruger tit Essie’s “Matte About You” som overlak inden jeg bruger en effektlak, fordi jeg synes effekten kommer tydeligere frem … samtidig giver det et lidt cool look at man fornemmer at neglene er matte under. Til denne manicure har jeg brugt en helt sort lak fra Kure Bazaar og så Essie’s effektlak “Set in Stones”, som virkelig ligner små diamanter på afstand og som glimter mindst lige så meget. Næsten. Eller forestiller jeg mig. Jeg har vist aldrig set diamanter så store på tæt hold 😀 Fint var det i hvert fald og jeg føler sagtens jeg kan beholde det på og have nytårs-negle på jobbet.
Kan I lide neglene?

Læs også:  Set i bakspejlet

4 Comments