Shopping og Inspiration

Changing Bags: YSL Bow Bag

YSL Bow Bag
Jeg håber, at I havde en skøn Sct. Hans i går? Jeg nød alle de fine bålbilleder på insta, men vi skulle ikke selv ud. I stedet fik jeg ryddet endnu mere op og fik hygget med min lille dreng, som hjalp mig med at plante nye blomster i krukker.

Nå, men det går da meget godt med det taske-skifteri? 🙂 Denne uges taske er klart en I har set før, men tænker at den nok tåler et gensyn også til nye læsere. BOW BAG fra YSL blev erhvervet i bloggens spæde start og det vil altså sige at den snart har fem år på bagen. På en sidenote, så er det altså lidt vildt at tænke på, at “Malsen” har været her i fem år …. en halv dekade. Det må vi fejre! Jeg lægger hovedet i blød 😉

En af fordelene ved denne taske er også at den har sådan en lille pung, som kan indeholde småtterier. Jeg bruger den som regel til lidt småpenge, klippekort, visitkort mm, som er nemt at få fat i, så man ikke står og roder rundt. Derudover er der bare en mobillomme og råt gråt ruskind indvendigt.
De andre gange, har jeg ikke vist indholdet af tasken, men denne gang er der orden i rodet – så må I gerne se 😀 Clutch/ kosmetikpung og pung fra nOva, pink høretelefoner fra Urban Ear, solbriller fra Prego, tyndt net fra Plus Fine ( har altid sådan et i tasken .. man ved aldrig om man pludselige skal bære noget uforudset eller om det begynder at regne, så tasken skal puttes) 😉

Læs også:  Forbrugsbevidsthed: Sådan gik september og et par tricks til starte en god proces

Denne uge kommer dog helt sikkert til at byde på flere forskellige tasker, for der er lidt planer, som kræver mindre modeller …. dem må I se undervejs. Kan I lide min YSL Bow Bag?

2 Comments

  • Sascha

    Jeg synes helt sikkert at vi skal fejre bloggens 5 års fødselsdag 🙂

    Sorte tasker er altid gode – De passer til det meste.