Skønhed

Idun Minerals

Jeg bliver simpelthen nødt til at dele den her opdagelse med jer.
For nogle måneder siden besøgte jeg et PR-bureau, som har en masse forskellige skønhedsprodukter og producenter på hylderne … det er selvsagt “heaven for girls” at få en halv time i ro og fred der, hvor der kan oses på hylderne, prøve farver, opdage nyheder osv.

Idun

Jeg opdagede et nyt mærke, som kun lige var kommet indenfor dørene. Idun minerals, hedder det og er svensk mineral makeup uden noget stads og som samtidig har en let anti-age formel inkluderet. Det ville ikke være min første gang med mineralbaseret makeup, men jeg er en skovl til at få især mineral-foundation til at virke. Har altid syntes det så så fint og let ud til andre, men på mig lignede det enten en kage et eller andet eller også var der slet ikke nok på til at give det der fine matterede look, hvor fejl og mangler i form af pigmentpletter, skygger osv. blev dækket. Af samme årsag er det altså lidt halleluja det her, for jeg kan sgu’ få Iduns til at virke! Den er jo så pæn, hvis jeg selv skal sige det og dækker rimeligt mine (grimme) pigmentpletter, som mest af alt minder om et halvt overskæg når solen har været på spil også og den dækker også 2-3 grimme karsprængninger, som jeg har været så dum at få, fordi jeg ikke er god nok til at fedte mig ind i creme om vinteren. De sammentrækninger mellem kulde og (syntetisk) varme er altså mere end min hud kan klare og ja .. så sprænger karrene. Asch. Nå, men det er jo et sidespring, men kan da lige nævne, at jeg skal forsøge med noget laser senere på året. I skal nok høre nærmere.
Mineral foundation fra Idun kan altså virkelig anbefales! God børste har de også og fin video på deres hjemmeside til spader som mig, der ikke kan finde ud af andet end flydende ting.

Læs også:  Leggings til kjoler, leggings til sweats, leggings til alt - coronatidens bedste beklædningsdel

Jeg har også testet mascara, som er god! Jeg giver den tre lag og så er den, som jeg vil have den. Længde og adskillelse af vipper. Sidst men ikke mindst fik jeg mulighed for at prøve lipgloss og her er der altså ret så hårde kriterier fra min side. Min yndling er fra Scintillantes fra Chanel og jeg har meget svært ved at finde noget der bare tilnærmelsesvis kan matche op med dem. Iduns er ret tæt på … nok det tætteste som jeg har været i virkeligheden og et ekstra plus i bogen for mængden af farvepigmenter. Den er helt tilpas – ikke for farvet, ikke for gennemsigtig, men lige akkurat nok til at den ses uden at larme. Giver det mening?
Det eneste som jeg har på på billedet (som i øvrigt er fuldstændig uredigeret), udover de ting jeg har beskrevet her, er en mineral øjenskygge og en solpudder fra Chanel. Saftsuseme en let sommermakeup!

SÃ…, hvis du godt kan lide let makeup og gerne vil have gode, rene og rare produkter, så kig lige lidt ekstra på Idun næste gang du er på apoteket, for de forhandler det nemlig og online her også.

Næste gang skal jeg have købt rouge, øjenskygge og en børste mere …. må prøve lidt mere fra det her mærke.

One Comment

  • Camilla K. Olesen

    Du ser bare så godt ud, og makeuppen er naturlig og fin til dig! Smukt!
    Selv har jeg det fuldstændigt som dig. Mineral makeup ser altid så godt ud til alle andre, men når jeg forsøger med mineral foundation ender det altid i enten “plamager” eller uden dækning overhovedet. Jeg har aldrig kunne finde den gyldne middelvej, så vil tænke på Idun, næste gang jeg skal have nyt makeup!

    Desuden er jeg vild med din header, men det er dog intet nyt 😉