Shopping og Inspiration,  Skønhed

L'Oréals Jule-look 2013!

L'oreal julelook 2013
Sidste år var det “Diamantissime”-produkterne, som udgjorde L’Oréals julelook (jeg bruger stadig den flydende eyeliner og græder snot, når den er færdig … elsker dens effekt).
Julelooket denne gang er “Million Carats” … glitter og guld, når det kommer til de fine fest-vipper. Den ene mascara er en almindelig mascara men med guldpartikler i, så den får en smuk dybde og så kan man evt. supplere med top coaten, som er holografisk glimmer! Man kan også sagtens lægge topcoaten ovenpå en helt almindelig sort mascara for at få lidt effekt. Jeg glemte det at tage billeder da jeg prøvede dem på, men Maria har faktisk et rigtig fint indlæg med mascaraerne på her, så kan I lige se, hvor smukke de er. Begge er i handlen i uge 48, men kan snigkøbes på Matas.dk fra uge 46.
Læbestifterne er SÃ… fine! De er allerede i handlen nu og er sådan semi-pigmenterede, så altså knap så kraftige som de umiddelbart ser ud. Faktisk lige så jeg personligt gerne vil have en læbestift ….. er ikke god til alt for meget farve.
De fine neglelakker kommer ligeledes i uge 48 og er alle med glimmer/glitter/metal. Der er en tredje ud over de to på billedet – nemlig en guld.

Læs også:  Leggings til kjoler, leggings til sweats, leggings til alt - coronatidens bedste beklædningsdel

2 Comments