Livet er en fest,  Shopping og Inspiration,  Skriblerier

4 smukke Ilse Jacobsen tørklæder i en gods sags tjeneste

Jeg er stor stor fan af, at man deler ud af sin kærlighed og sin mulighed for at støtte projekter, forskning, nødstedte eller andre ting, hvor den rigdom man besidder – hvadenten det er i form af penge eller kvalifikationer – kommer andre til gode.

Ilse Jacobsen gigt tørklæder
Ilse Jacobsen, som ofte finder vej til bloggen her, når hun lancerer lækkerier til at beskytte os mod det danske vejr eller designer nye fine kjoler eller sko, er i øjeblikket aktuel med en limited kollektion af fire smukke tørklæder, som støtter forskningen i leddegigt. Sygdommen kender hun selv til og for en designer, som er afhængig af bl.a. sine hænder, må det være en udfordring til tider. Ilse Jacobsen fortæller: “Jeg har selv leddegigt. Jeg ved, hvor invaliderende sygdommen er. Derfor ønsker jeg at være med til at skabe mere viden og støtte forskning i gigt” – læs mere om Ilses egen historie her.
Jeg har selv flere personer tæt inde på livet, som dagligt kæmper mod smerterne og udsigten til at de bliver færre eller at den kroniske sygdom går væk, er desværre ikke noget sort, så det er bestemt en god sag, som Ilse har valgt at støtte.

De fire smukke sommertørklæder kan købes lige her og hvert tørklæde giver hele 200 kr. i kassen til kampen mod leddegigt. Jeg er ret stor fan af det lyserøde og det muldvarpefarvede. Lækre farver til sommerkysset hud.

Læs også:  6 måneder siden og noget om skidt og godt og hvad der måske kan læres

2 Comments