Barneliv,  Livet er en fest

I virkeligheden et indlæg til alle

For i dag er det Mors Dag. Et koncept, som jeg på mange måder elsker, men som jeg heller ikke helt forstår. I mine øjne er hver eneste dag Mors Dag – uden mødre var vi her ikke og er man så heldig selv at være en, så er der jo ikke en eneste dag, hvor man kan træde ud af den titel. Hver dag forsøger man at være den bedste man kan være. Forsøger at lære. Fordi opskriften på en god mor, er den eneste opskrift som ikke er let tilgængelig og en man selv må forfine along the road. Der er dage hvor man lykkes og dage hvor man ønsker sig selv bedre held næste gang. Succesen er relativ og kan ikke måles fordi det er en følelse.

Mit håb er derfor ikke at alle mødre i dag bukettes med blomster, gave eller chokolade, men at alle mødre tænker over den enestående opgave vi står med samt at vi bruger tid på at tænke på vores egne mødre. Give dem den kredit vi engang imellem selv ønsker. Tilgive dem, hvis vi synes de har fejlet og vide at de helt sikkert har gjort deres bedste.

Jeg elsker min mor overalt på jorden og uden hende var jeg ikke mig. Så glædelig Mors Dag til jer alle hvad enten i fejres eller fejrer ❤️

All is love….

Læs også:  Sommerpostkort