Livet er en fest,  Månedslisten,  Min stil,  Ugen der gik

Maj byder på ….. og lidt om en smuk april i kærlighedens tegn

Maj er uden sammenligning min favoritmåned i Danmark – naturen er så smuk, lyset bliver flottere og alle ser glade ud. Måske fordi man kan lugte sommerferien omkring hjørnet og fordi man som regel får de første grillaftener i hus i maj. Jeg har en relativ rolig maj – gudskelov. Dog skal jeg i gang med noget eksamenslæsning, for har to eksamener i juni måned, som altså desværre ikke klarer sig selv 😀 Kunne ellers være dejligt. Dette semester har jeg gabt over lidt for meget, fordi jeg ved en fejl fik meldt mig til hele to 15 ects fag og det er altså for voldsomt med fuldtidsjob, familie mm. Det gør jeg ikke igen ….

Nå, men altså nu skal I høre …. for …..

April var på mange måder også lækker. Vejret var utroligt og påsken var for mig helt speciel i år. Jeg sagde nemlig “ja” til min kæreste og dermed har vi forseglet vores kærlighed med ekstra styrke. Det var en meget privat lille begivenhed med efterfølgende fotografering en stille Langfredag. Meget enkelt og helt aldeles perfekt. I eftermiddag tager vi afsted på en lille getaway og nyder hinanden lidt ekstra med hele to uger på kontoen som nygifte. Skønt. Vi har fundet et lille hotel på Lolland ud mod vandet og er spændt på, hvordan der er.
Det var ikke helt let at finde en kjole, så jeg endte med selv at stykke den sammen af lang nederdel og tynd cardigan i samme smukke lysegråblå farve og så med en fin hvid blondetop. Meget simpelt egentlig selv om tyl vel næppe bliver simpelt sådan helt i sig selv 😀 Men sådan her så jeg altså ud <3 Og må I dermed have en fantastisk weekend.

Læs også:  Hej marts: Forår, fødselsdag, forvandlinger og fitness

Og et lille ekstra bare fordi ….. 🙂

6 Comments