Hjem og bolig,  Livet er en fest,  Shopping og Inspiration

Boligønske: Blåt og sort riflet fra Royal Copenhagen

1-blackfluted_page42 2-gab3740_royalc_black_blue_0004

Årh, det er fint! Jeg opdagede første gang de smukke nye Royal Copenhagen farver – sort riflet og blå riflet -, da fine Malene lagde et insta-billede op med en styling og har ikke formået at slå tanken om fint mørkeblåt stel ud af hovedet siden den dag. Jeg ved godt, at det måske er lidt fjollet at investere i den slags lige nu, hvor min søn er så lille og chancen for at han kommer til at ødelægge noget af det er stor, men jeg tror altså jeg bliver nødt til at have bare en start på at samle det og så må det komme stille og roligt. Faktisk vil det være første gang jeg begynder at samle på noget dyrt service … har altid mest bare brugt penge på noget hvidt klassisk almindeligt, men there’s a first for everything 😀
Har et gavekort til Bahne, som jeg skal have brugt (Tak Zenji, for genialt mobilmedlemskab med bonus, som jeg nu kan købe riflet for!) og der er næsten nok til en middagstallerken, så er det jo ikke så slemt at købe to 😛

Har I set det – er det ikke helt fantastisk? Samler I mon selv på dyrt stel?

Læs også:  Når vi engang når dertil

7 Comments

 • Birthe

  Vildt smukt. Må se det live.
  Jeg tror da aldrig børnene har ødelagt service, da de var små.
  Jeg derimod har smidt 6 dyre tallerkener på gulvet engang de var frygtelig slemme, for lissom at understrege mine ord, det værste var, at jeg selv skulle feje op.
  Så hvis du kan klare den slags mere urbant, kan du roligt starte samlingen!
  Måske ryger der lidt, når han begynder at holde abefester når I er på weekend, meeeennn , det varer nok lidt…

 • Heidi

  Åh nej dog, det var dog det smukkeste stel jeg længe har set. Med kant, elegance, stil og en helt fantastisk farve Og vi skal jo finde på ønsker til brylluppet. Godt så.. 40 gæster, hvor mange tallerkner kan det blive til hi hi.
  Her har vi kørt med skønt Ikea stel, mens ungerne var små. Nu er de dovne og gider knapt bære ud, så de smadrer ikke noget…

 • Marie-Louise Posgaard Larsen

  Det er så fint i sort, men jeg ville blive så ærgerlig over småridser, da det ses virkelig tydeligt på sort porcelæn. 🙁

 • BRUUN by BRUUN

  Jeg vil også SÅ gerne eje det – så fantastisk! Nu mangler vi bare at de laver det med “hvid” mussel på den mørkeblå – så eksploderer jeg af glæde 😀

  /Linda