diverse,  Shopping og Inspiration

Septemberfavoritter (Kilsgaard, Chanel og Essie)

favoritter
Der er tre ting, som har været med mig stort set hele september. Min nye pung fra Chanel, som jeg købte da jeg var i London sidst, er et af de bedste køb nogensinde tror jeg – er så sindssygt glad for den og har ikke fortrudt et eneste sekund. Fin? 🙂

Solbriller, som er i letvægtsaluminium, er en goodie fra Kilsgaarddansk firma med en vision om enkelthed tiltaler mig og jeg er vild med at jeg næsten ikke kan mærke jeg har dem på. De sidder helt vildt godt! Selv om solen har været sparsom de sidste par dage, så er der ikke noget så fantastisk (og generende når man kører bil) en efterårs- og vintersol, så glæder mig til at have dem med mig mange måneder endnu.

Pusselankerne har været prydet af Essie’s hotte efterårsfarve “Style Caster” og jeg har samtidig testet de nye “Quick-e” drying drops, som gør at man er good to go på ingen tid. Synes de er gode! Jeg er ellers verdensmester til at lægge pæn lak, hvorefter jeg får bevæget mig for tidligt og laver ridser, skrammer og hvad ved jeg i den nylagte manicure, så de er i hvert fald noget for sådan en som mig …

Hvad er din septemberfavorit?

Læs også:  Leggings til kjoler, leggings til sweats, leggings til alt - coronatidens bedste beklædningsdel

5 Comments