diverse

VIND mit KUDIBAL x MALSEN tørklæde!

kudibalxmalsen bloggerschoice 3 konkurrence

Som lovet tidligere i dag, skal vi da sætte gang i en konkurrence, hvor hele TO af jer kan vinde hver et tørklæde! Jeg har egentlig ikke lyst til at lave de store konkurrenceregler denne gang, men jeg håber, at vi kan aftale at karma går begge veje, så et like på det her facebookopslag og min side derinde, hvis ikke du allerede følger med eller et follow på insta vil være virkelig værdsat … I mean it <3

Jeg trænger til at booste mine sociale medier lidt, så det håber jeg, at I vil hjælpe med. Hvis ikke, så deltager I såmænd alligevel, for der er som sagt ingen krav. Jo! Vent – det er der. I skal kunne lide tørklædet 😀

SÅ hvis du kan li’ mit tørklæde, så smid en kommentar her på indlægget, så deltager du. Jeg trækker en vinder om en uges tid …. skal nok give en heads-up, når det er ved at være tid til at lukke konkurrencen <3

Stort tillykke til Tine Bjerregaard og Nadia ….. I må meget gerne sende mig en mail på tørklæde@malsen.dk med jeres adresse, så finder mit tørklæde vej til jer. Tak til alle der deltog <3

Læs også:  Blomster - når den gode følelse ringer på døren

96 Comments