Shopping og Inspiration

Et nyt ur fra Triwa

Jeg lærte migselv at gå med ur igen for ca. 4 år siden. Nu føler jeg mig nøgen uden – det er jeg sikker på der er nogle af jer der også gør?


Jeg har dog været så glad for mit Guess leopard ur og mit Daniel Wellington ur at jeg føler, at det har været nok, men i kulissen har jeg længe ledt efter et ur med nude/ lyserød urskive og med sølvlænke. Har haft kigget på en del fra Marc Jacobs, men der var aldrig rigtig love at first sight. Det var der til gengæld for et par måneder siden da jeg faldt over dette ur fra Triwa. Der var lidt besparelse at hente, så jeg treatede mig selv og er virkelig glad for det. Det er så smukt synes jeg. Især til sommerhud så jeg bruger det flittigt nu. Tror ikke jeg vil bruge det lige så tit til vinter.

Hvad synes I – er det ikke fint?

Læs også:  Sporty er cosy

4 Comments