Shopping og Inspiration

Min BLACK SWAN top ti (top 13) for kommende sæson AW15

YAY! Jeg er helt oppe at køre. I går var jeg i Kolding for at hente den nye BLACK SWAN kollektion – vi kalder det Kick-off. Udover at vi alle sammen er der, så får vi også kollektionen præsenteret og der er lidt forskellige træningsopgaver forud for launch. Det er vildt hyggeligt og i går havde vi jo samtidig toplækkert vejr, så både velkomstmorgenmad og frokost blev nydt udenfor. På onsdag går det løs. D. 26. august. Man kan komme hjem til mig og prøve og lure og ligge bestilling klar allerede d. 25. august (tilmelding her eller på malsendk@gmail.com), men jeg holder også åbent på launchdagen d. 26. august (tilmelding her eller på malsendk@gmail.com.

Det er efterhånden blevet en tradition, at jeg giver mit bud på, hvilke styles jeg tror allermest på. Det behøver ikke at være dem, som appellerer allermest til mig selv, men dem som jeg tror på, at flest af jer vil falde for. Jeg kalder det en top ti, men kan aldrig holde det på ti, så også denne gang er der tre ekstra med 😀 Top 13.
Om hele kollektionen vil jeg sige, at den holder BLACK SWAN’s DNA. Det er overvejende sort, det er scandi-cool minimalisme med en høj grad af anvendelighed både for den klassiske type, men også for den trendy type, som gerne vil have noget holdbart men med et twist af fin detalje, samt sæsonens farver. Der er, udover sort, lækre grå nuancer, tern, glimmer, pailletter, blonder, pleather (god fake-leather, som dels er åndbar, dyrevenligt og frem for alt betaleligt) og de lækreste uldkvaliteter, som er så bløde, at man har lyst til at putte med dem om natten. Og så er den sexet!
Vi har fået super lækre matte strømpebukser i 70 den (det er en ret tæt kvalitet … perfekt til de kommende årstider) og vi har fået 3 lingeri-dele med i vores basiskollektion. Mere om dem lige om lidt 😉 Jeg kan faktisk slet slet ikke vente med at vise det frem. Hvis ikke du tidligere har fået erhvervet dig lidt BLACK SWAN, så er denne kollektion nu, hvor du skal gøre noget ved det. Den er virkelig SÅ gennemført og nu skal du høre, hvad jeg især tror, at I vil elske 🙂

BLACK SWAN TOP TI AW15
Det er ikke bare at lave blonder. Blonder skal kunne mere end bare at være pæne på afstand – man skal føle sig lækker i dem og de skal være bløde. Blonden skal have en smukt mønster og der må gerne være lidt stretch i materialet.
Nr. 1 – blondekjole. Det er den smukkeste kjole jeg længe har set. Den er super sexy og føles utrolig behagelig at have på. Kraven gør den meget nem at dresse både op og ned og jeg forestiller mig den lige smuk, som en hverdagskjole med en fed cardigan over (nr. 5 eller nr. 6), rå boots og måske et tørklæde, men også som den helt store festkjole dresset op med smukke smykker og stiletter. Den er, for mig, et key-item. Kjolen hedder “Glad Lace Dress” og koster 690 kr.
Nr. 2 – Lingeri. Jeg troede ikke det var muligt at lave så pæne toppe med glat overflade, som samtidig holde lidt stretch og som er vanvittig sexy på samme tid. Jeg kommer til at bruge både den lange underkjole og de kortere toppe hele tiden under alt – både for at det yderste lag (kjole, bluse, tee osv.) sidder pænere, men også som lille detalje under de mange smukke overdele. Der er endnu et virkelig godt argument for at anskaffe sig en flok af disse ….. prisen! Den korte top, som hedder Goodie Chemise” koster 320 kr. og den lange “Gaia Chemise dress” koster 400 kr. Synes det er en super god pris.
Nr. 3 – Blondebluse. Jaja, vi er ikke færdige med de blonder, for der er en virkelig sexet bluse med også. Det er faktisk samme udgangspunkt som kjolen (nr. 1), men den har den rigtige længde … ikke for kort, ikke for lang og så har den bare et super flatterende snit, som er en smule figursyet uden at den sidder stramt. Jeg prøvede den til de blå jeans ( nr. 11) og satte et chunky bælte på til, stoppede den lidt ned foran og så en høj kilehælssandal. Følte mig virkelig som en million. Den er SÅ lækker. Blondeblusen hedder “Gabriella Lace top” og koster 490 kr.
Nr. 4 – Pailletbukser. Uh la la …. med indbygget lille shorts i bukserne, er pailletterne hverken skarpe mod huden, ubehagelige at have på eller noget som helst andet. Pailletterne er matte, hvilket gør at de ikke larmer så meget og med en flad ballerina og en lidt loose tee, så kan de endda sagtens gå til hverdag, men er selvfølgelig oplagte til at have på til fest. Pailletbukserne hedder “Gry Sequin Pant” og koster 690 kr. Der findes også en paillet tee som kan matchy-matchy med bukserne og den er helt sikkert også smuk.
Nr. 5 – boxy boyfriend cardigan. Elsker den! Den er loose, den er varm, den er skøn. I uld findes denne cardigan, som er med til at skabe en lækker nede-på-jorden casualness til dit outfit. Hvad enten man bruger den til jeans (hvilket jeg synes er så lækkert) eller nederdel/ kjole/ finere bukser, så tilfører den bare lige præcis det man har brug for, når vinteren sætter ind. Varmen fra ulden kombineret med trendy snit. Cardiganen hedder “Ghita Wool Cardigan” og koster 590 kr.
Nr. 6 – Ternet lun kimono. Den style var den allerførste jeg selv hev fat i, da vi fik et lille sneak peek i foråret. Jeg havde den på under hele mødet (se her) og følte mig så godt tilpas i den at jeg nærmest glemte at tage den af 😀 Den er perfekt! Den er trendy, den er lun, den er blød, den passer til alt. Elsker den. Det er “Gloss kimono jacket” og den koster 590 kr.
Nr. 7 – Strikkjole. Med en dyb v-udskæring og evt. en af de fine chemiser indenunder, er den grå strikkjole både behagelig, blød og lækker. Ved fremvisingen i dag, var det den style jeg efterfølgende aede mest 😀 Med grove strømper og en lidt chuky rå ankelstøvle, kan den sagtens bruges på job, såvel som til at hygge i i fritiden. Det summer ret beset mit tøjideal op, når det kommer til en trist efterårsdag. Chic, lun, casual og sådan en der giver en en krammer. Den hedder “Graziella” og koster 790 kr.
Nr. 8 – frakken! Oh still be my heart. Den er alt det jeg leder efter! Jeg elsker kraven og de store knapper. Den har volumen omkring kroppen og snævrer lidt ind forneden. Let kokoon-shape. Den er tilpas i tykkelsen og så smuk i ulden. Den SKAL jeg simpelthen selv eje. Frakken hedder “Gaia wool coat” og koster 1300 kr.
Nr. 9 – Cashmere strik!! Ej, jamen altså, stop nu …. den er så fin. Jeg tror muligvis, at hvis jeg kun måtte vælge én eneste ting fra kollektionen, så ville jeg vælge den strik. Den er så fin og blød i materialet og falder bare så pænt på. Der er 15% cashmere i og det kan mærkes. Mums. Den er jo god til alt! Totalt en winner denne sæson og den hedder da også “Gorgeous Cahsmere knit” – det helt rigtige navn. Prisen er 590 kr.
Nr. 10 + nr. 11 – røvgo’e jeans. Jeg er altid spændt på sæsonens jeans-snit og det er stort set altid det første jeg prøver på, når jeg får kollektionen i hænderne. Denne gang er der to par og I kommer til at være vild med dem begge.
De sorte er med en let mat coating og et super lækkert snit, som løfter og sætter sig flot bagpå, så bagdelen fremhæves på bedste vis. Der er snitdetaljer med omtanke, således at bukserne understøtter den slanke silhouette … den slim jeans-model. Men der er masser af dejlig stretch i begge par, så man kan trække vejret og stadig have blodomløb i benene. De sorte “Gamma Slim jeans” er en smule mere faste i linningen og giver sig knap så meget som den blå “Gold slim jeans” – sidstnævnte bliver mine nye yndlings-jeans. De er vanvittig flotte på. Gamma koster 590 kr. og Gold koster 690 kr.
Nr. 12 – Gwen Scuba top. I sommerkollektionen havde vi en hvid scuba-top i ret kraftig neoprenkvalitet. I elskede den. Nu har vi en lignende med i grå, men en lidt tyndere neopren og den sidder derfor, i mine øjne, endnu pænere. Jeg kan se den i utallige kombier … nederdele, bukser, jeans, shorts og den har en super fin pris. “Gwen scuba top” koster 390 kr.
Nr. 13  – Pantyhose. “Gipsy pantyhose” er en af de sejeste nyheder i vores modehus. Tætte lækre strømpebukser i 70 denier med en mat overflade. De virker til at være virkelig lækre i vævningen og gode lange i benene. Det bedste er næsten at de kun koster en 100-krone, hvilket er en virkelig fin og konkurrencedygtig pris. Jeg er sikker på, at de kommer til at “få ben at gå på” … hø hø, hvis I forstår sådan en lille en 😉 … og glæder mig over at BLACK SWAN rykker sig så meget fra gang til gang. Nu både strømper og lingeri. Det er jo for lækkert!

Læs også:  Den perfekte gave

Det er de 13 styles fra BLACK SWAN AW15, som jeg virkelig tror I vil elske først. Spændende at se, hvor rigtigt jeg rammer – det plejer at gå meget godt med at spå om det, men med nogle styles kan jeg også være virkelig way-off. Om tre ugers tid har jeg en god idé om tendensen.

MEN der er altså en lille “bobler” for jeg har tre styles mere, som jeg er ret sikker på også bliver hits. Det er nederdelen GLOSSY i PU (fake-leather) til 390 kr. og det er den stramme bløde uldkjole GIO i flaskegrøn og mørkegrå til  490 kr. (jeg har den på her). Men det er også den toptrendy ternede bluse “Gill top” til 450 kr. Dem tror jeg også jeg kommer til at sælge rigtig mange af.
Som sagt, så kan du besøg mig til åbent hus HER og HER eller du kan skrive mig en mail malsendk@gmail.com hvis du vil holde et party, crashe et party eller har brug for en personlig styling, så aftaler vi et tidpunkt du kommer hjem til mig.

Hvis du vil have kataloget, så skriv en kommentar (så får jeg automatisk din mail uden at andre kan se den) og så sender jeg kataloget til dig.

BLACK SWAN BOBLERE

11 Comments