Skønhed

There’s a new CLEAN in town – CLEAN CASHMERE 

Hvis du leder efter en duft, som dufter som cashmere føles på kroppen, så er det dette efterår du skal slå til.

Mit yndlingsparfumemærke har nemlig en ny duft på trapperne, som hedder CLEAN CASHMERE. Den let krydrede duft rammer næsen med samme mildhed som de andre familiemedlemmer, men med efterårets lidt mørkere noter, som spiller så fint op mod de mere lune outfits som vi har i vente. Jeg elsker at der er et strejf af mimoser, lime, jasmin og bergamotte, som løfter duften op til at være feminin og sensuel. Måske endda lidt sexet. Jeg vil i hvert fald glæde mig til både at bruge denne og den ældre CLEAN WHITE WOODS i takt med at mørket tager til og temperaturerne falder yderligere. Cashmere er mums!

Serviceinfo: fås i begrænset oplag hos bl.a. Matas og Sephora fra d. 3. september. Lov mig at dufte til den ved lejlighed. 🙂

.
Prøveeksemplar modtaget til test

Læs også:  Forbedring af hud med laser #3

One Comment