Shopping og Inspiration,  Skønhed

5 skønhedsfavoritter lige nu


Jeg synes særligt det viser sig når man rejser, hvilke produkter man er glad for og som er skønhedsfavoritter. Det er jo dem der man automatisk tager først og lægger i beautyboksen! De 5 favoritter … eller hvor mange man nu har. Min kuffertpakning er et ongoing life struggle, men jeg synes jeg er blevet en smule bedre til det – bl.a. i forhold til netop beauty ting og sager. Tager det med som jeg elsker og som jeg ved jeg bruger. Og således også på min seneste Istanbultur og sikkert også på den næste rejse, som faktisk er snart og som går til Egypten med universitetet. Der skal jeg bare huske solprodukter også for solen er allerede godt i gang dernede.

At udvide sin horisont og afprøve noget nyt
Gennem det sidste stykke tid har jeg faktisk testet nogle nye produkter, som jeg er blevet super glad for. Så i kombination med nogle ting som har været yndlinge i lang tid, havde jeg således pakket 5 skønhedsfavoritter, som pt udgør den faste rutine og som jeg ikke ret gerne vil undvære virkningen af.

De nye produkter er fra Filorga og det er dem jeg tester. Jeg kendte ikke meget til mærket før jeg sagde ja til at teste, men havde læst en lille smule … bl.a. at fabrikanterne oprindeligt fremstillede produkter som bruges til fillers (-og som altså sprøjtes direkte ind under huden) og at de altså nu bruger deres teknologi og know-how til at optimere hudpleje så nogle af de samme egenskaber som man får ved brug af fillers altså kommer uden at man behøver sprøjter. Dermed er Filorga altså en slags medicinsk kosmetisk hudpleje, som koncentrerer sig omkring cellefornyelse i alle aldersgrupper. Det tager vi imod med kyshånd, tak 🙂

Hvorfor Filorga?
Jeg elsker at læse om de her ting – både for at lære, men også for ikke bare at falde bagover af begejstring hver gang noget lyder fantastisk. Så kan jeg også bedre forholde mig til, om det givne rent faktisk giver mig dele eller det hele af hvad de lover.
Der er flere “oppere” ved Filorga generelt, hvor af de tre vigtigste i mine øjne er:
1) Produkterne er gennemtestede og meget tydelige omkring, hvad der er i dem og hvordan de virker – prøv bare at se dette eksempel og scroll lidt ned – der er både “how to” og en video og så en ingrediensliste. Elsker at der er videoer.
2) De første tegn på virkning kommer hurtigt (som regel inden for 7 dage, hvis man bruger produktet korrekt) – det er sådan en “Filorga-regel”. Jeg vil gerne teste ting over længere tid …. men det er rigtig rart at man hurtigt ser, hvilken vej vinden blæser. Og det gør man.
3) Kombinerer nogle af de ting i samme produkt, som jeg tidligere har skulle bruge op til 3 forskellige produkter for at opnå
De 5 favoritter

Favorit nummer 1: Filorga Glow rensegele

Den her! Siger det bare ….. genial. Hvad kan den? Ja, altså ud over at den er super mild, så renser den så fint og efterlader huden let eksfolieret, ren, pæn og med en herlig glød. Er helt vild med den og så er den sådan geleagtig med lidt glitter i. Og en sidste fordel. Den har en fin pris synes jeg – bl.a. her – og er drøj i brug. Sidstnævnte ting er super vigtig, synes jeg. Det er så rart at man kan købe et produkt og vide at det holder noget tid. Samtidig med det, så holder jeg altid øje med gode tilbud hos Matas, som forhandler Filorga. Tit sparer jeg ekstra 20%, som jeg også tippede om på Insta sidst der var kampagne. Husk at følge med der også … kommer tit med tips og shoutouts netop når der er gode rabatter. Følger dig gerne tilbage i øvrigt.Filorga Glow rensegelé er rykket ind på en fast plads i mine renseprodukter. Bruger den morgen og aften. Genial.

Læs også:  Forbedring af hud med laser #3
Filorgas NCEF REverse Eyes har virkelig været et rart bekendtskab. Jeg må nok indrømme, at jeg var lidt skeptisk, for jeg har edderdylme prøvet mange øjencremer og har altid måttet bruge minimum to forskellige for at opnå bare lidt af det jeg gerne ville. Og det er? Jamen, altså min hud omkring øjnene er udfordret. Efter forbrændningerne skete der det, at mit ene øje blev “dovent”. Dvs. huden begyndte at crepe og hænge – især på øjenlåget. Selve øjet (hele muskulaturen) samarbejdede heller ikke helt og mit ene øje begyndte at se meget mindre ud end det andet. Det med muskultaturen fikser jeg med botox, men botox fikser altså ikke huden i sig selv, så jeg har brug for et produkt der glatter, strammer, fugter og reducerer “puff” også. Og det har jeg altså ikke kunnet finde. Før nu.
Med det her produkt oplevede jeg virkelig den der “man skal kunne se resultater på 7 dage”. Jeg oplevede først at især øjenlågene blev mere jævne. Derefter var der synligt mindre “puff” og nu er huden også blevet mere elastisk omkring øjet, så min øjenskygge fx ser pænere ud hele dagen.
Cremen glatter jo altså ikke øjenlågene ud til stadiet for teenagere, hvilket heller ikke er min forventning, vel, men den gør dem helt klart pænere og ikke så rosinagtige. Er super imponeret over den og også at den er rigtig, rigtig drøj i brug. Vigtigt! Dn skal duppes på og man skal bruge meget lidt. Så holder den længere.
Det skal også være en drøj creme, synes jeg … for at kunne forsvare prisen. Men nu har jeg altså brugt den i lige knap 8 uger og har ca halvdelen tilbage. Så det er helt okay i mine øjne. Og igen, så holder jeg øje med tilbud. Læs mere om den her og så kan den købes her.
Favorit nummer 3: Filorga NCEF dagcreme
Jeg har testet NCEF-dagcremen også, som er til hud som har brug for at blive boostet og som altså er i samme serie som øjencremen ovenover.
Dejlig og let dag creme der dufter mildt. Sådan en duft af friskhed og renhed.
Det er en multikorrigerende creme, som altså også arbejder med flere ting på samme tid, men hvoraf dens bedste egenskab (i mine øjne) er, at den forebygger at huden hænger. Jeg bruger lidt ekstra af den på det nederste af kinderne og under hagen. Vil gerne holde den der Bull-dog lignende fold lidt fra døren 😀
Det er jo blot naturligt at alt rejser lidt sydpå med alderen, men hvis nu vi har en creme der kan fungerer lidt som et par seler, så tager jeg gerne det med.
Cremen kan du læse mere om her og den kan købes her.
Favorit nummer 4: Embrylisse Lait Concentré
Den her er altid – som i altid – i min toilettaske. Og jeg har flere. Flere steder. Køber dem som regel i to-pak eller på tilbud for jeg kan ikke undvære den. Hvorfor? Fordi den er fugt-rescue-911 og fordi den virkelig får min hud til at slappe af hvis jeg har været stresset, sovet for lidt eller hvad det må være. Om natten. Altid om natten. Den kan på ingen måde udgøre det (for mig) for en dagcreme. Der skal mere til (… i min alder ahem) men den er fantastisk som supplement og især som fugtmaske om natten eller efter lidt for meget sol.
Mine arme, hænder og hals får også en ordentlig omgang med den næste daglig. Den gør så godt på tør hud. Ovenpå laserbehandlingerne er den også uovertruffen. Jeg tillader mig at “svine” lidt med den, da den ikke er så dyr og den er bare god altså. Find den her i en to-pak til en sindssygt god pris!
Favorit nummer 5: Pudderdaaserne Hyuralon
Altså. De her damer kan lave gode produkter, kan de. Jeg er glad for, og har en del af, deres produkter men i særdeleshed hyuralonsyren. Ej den er så god altså og i samarbejde med Filorga-produkterne bliver den ekstra effektiv.
Når jeg bruger den, er det faktisk ikke altid jeg også bruger serum. Det bliver for meget. For aktiv. Så bruger som regel denne om morgenen og så en serum om aftenen. Jeg gætter på det ikke kun er hos mig, hvor den er i kategorien skønhedsfavoritter.
Kan.kun.anbefales. Og kan købes her eller her.
Favoritter ændres hen ad vejen – også for dig?

Jeg håber at du kunne lide dette skriv om skønhedsfavoritter. Produkterne ændres jo hen ad vejen. Nogle viger pladsen for andre og nogle udgår fra producenternes udvalg. Dertil kommer også at vores huds behov ændrer sig …. årstid, alder, miljø med mere har meget at sige i forhold til, hvad der kan være nødvendig pleje. Min huds behov ændrer sig jævnligt, men i særdeleshed er årstiderne med til at kræve at jeg nytænker hvad jeg bruger.
Min hud har altid været vigtig for mig og jeg er opdraget til at passe godt på den. Jeg får da også jævnligt pæne ord med på vejen om at min hud er pæn taget min alder i betragtning. Jeg runder de 46 lige om lidt, hvis du har det spørgsmål på tungen. Det betyder meget at passe godt på den og derfor vil jeg gerne bruge både tid og penge på at holde den pæn. Gode produkter kombineret med gode ansigtsbehandlinger, samt at huske at drikke vand og sove er nogle af de ting, som er med til at holde den god. Røde bøffer på aftensbordet og fine restaurantbesøg betyder mindre for mig …. vil heller bruge dem på pæn hud og …. nå ja …. jeg er jo heller ikke kendt for ikke at nappe en lækker taske i ny og næ 😀 Guilty pleasures ….

Læs også:  Forbrugsbevidsthed: Sådan gik september og et par tricks til starte en god proces

Hvad er dine skønhedsfavoritter i øjeblikket?