Året rundt,  Livet er en fest,  Min stil,  Rejser og ture,  Skriblerier

Nu starter det …

Jeg kan simpelthen mærke det. Foråret. Det starter nu.
Jeg ved godt at året jo altså starter med 1. januar, men i min verden starter det nye år, når foråret kommer. Når alting springer ud. Når dagene bliver længere. Og når solens første varme luner i kinderne. Manner. Selv om det er koldt, så er der ikke noget ret meget bedre end en tur på legepladsen med min søn eller end min bedre halvdel i den ene hånd, en kop varm Latte to-go i den anden og så et view over vandet. For fanden altså det vand. Det gør et eller andet ved mig hver gang jeg sidder og ser ud over havet. Jeg bliver glad og momenter af lykke skyller altid hen over mig.
Jeg tror ikke på at lykke er stationært. Lykke er følelser der samler sig i store positive totter, som eksploderer. Derfor er følelsen helt speciel og nærmest ubeskrivelig.

Den anden dag. Torsdag var det. Der, hvor jeg fortalte på stories på insta om mit blødende moderhjerte pga de smerter i maven, som min søn døjer med … Nå men altså – det var jo på ingen måde nogen særlig skæg formiddag, men efter lidt trøst og snak med min mand, bad han mig finde jakke og taske. Og afsted mod coffe to-go …. og vandet. Det var godt og lige hvad jeg trængte til. Han kender mig, gør han. Vi havde stort set marinaen for os selv og sad i eftermiddagssolen så længe vi kunne holde det ud uden at fryse. Og jeg oplevede en lille tot eksplodere. Og så var der lidt balance i systemet igen. Og lidt energi til at klare udfordringerne og alle tankerne. Og apropos det der vand – det har jeg godt nok nævnt i mange indlæg gennem bloggens knap 11 år – se bare her.

Læs også:  Pink blazer og påskeplaner

Et af de indlæg handler også rigtig meget om tanker og det personlige. Det er halvandet år siden jeg skrev det indlæg, men jeg har det faktisk stadig sådan selv om jeg også har flyttet mig …. og så elsker jeg billedet. Læs det her. Nu starter weekenden og jeg har taget hyggetøjet på (det her fra Hunkemoeller … elsker det … det er rødt med hjerter i siden) og lovet mig selv, at jeg absolut ingenting skal udover at skrive lidt her og forberede lidt skolehejs.
Håber jeres weekend bliver fyldt med totter der eksploderer og gode oplevelser.

Kram fra mig