Livet er en fest,  Min stil,  Shopping og Inspiration

Alt hvad hjertet begærer


Jeg er atter hjemvendt fra Istanbul og arbejdslivet er godt i gang igen. Det er allerede onsdag – tiden går stærkt. Jeg havde nogle skønne dage i Istanbul selv om vejret var mere eller mindre som herhjemme … regnfuldt, trist og koldt. Men pyt. Nogle gange er det bare fint at komme væk og ud et par dage. I sidste indlæg skrev jeg også lidt om, at jeg har skrantet længe – det tror pokker, for sidste blodprøve viste, at jeg har kighoste og sådan en er åbenbart en sejlivet satan. Nu kan jeg dog heldigvis mærke bedring, selv om energien stadig er lidt slatten. Synes egentlig 2020 har været skør ind til videre …. altså ikke bare her hos mig, men sådan helt og aldeles rundt om i verden? Og jeg mener …. det er ikke engang første marts endnu.

Enkelthed kombineret med symbolik

Det her indlæg skal til gengæld handler om noget godt, noget smukt og noget dejligt. Jeg kender ikke mange kvinder der ikke kan lide smykker. Nogle elsker at bruge mange på samme tid, andre få. Jeg hører til den sidste gruppe. Jeg elsker få og enkle, men også specielle smykker. Har du det også sådan eller elsker du at bruge masser på en gang?
Jeg har indgået et fint lille samarbejde med Perlen i Odense. Det er både en fysisk butik, men også en webshop, som man kan finde lige her. Og jeg siger jer …. da jeg skulle vælge smykker til prøvning var det saftsuseme ikke let, for den butik har jo alt hvad hjertet begærer og alle de fine flotte mærker. I hvert fald mange af dem, som jeg altid kigger på. Prøv bare at se listen over brands her.
Jeg måtte faktisk tygge på det et par dage for lige præcis smykker skal man altså være omhyggelig med. Jeg vil gerne have at det er styles, som jeg rent faktisk ved jeg vil bruge og som også passer til både hverdag og fest. Valget faldt blandt andet på dette smukke smukke verdenssmykke fra Christina Jewelry. Jeg synes det er så smukt et smykke og jeg valgte det 100% for at minde mig selv om at huske at se verden. Huske at rejse. Huske at opleve. Enkeltheden kombineret med symbolikken gør bare at jeg knuselsker det og har allerede haft det på rigtig mange gange.

Læs også:  Når man nu har en badebro, men ingen god badedragt

Min mor har altid sagt, at det kan man ikke

Et andet mærke, som jeg har haft et rigtig godt øje til længe er Sif Jakobs. Især den serie med de multifarvede sten. Det er et perfekt let supplement til min relativt mørke garderobe og sætter sådan et fint lille farvepift til outfittet. Og så elsker jeg – igen – enkeltheden. De slanke silhouetter og elegante look. Jeg fik ringen her i julegave forrige år (min er bare den dobbelte) og nu har jeg altså fået tilføjet både øreringe (som på billedet) og det fine armbånd. Elsker tynde armbånd og har altid flere på, på samme tid. Blander også guld og sølv, selv om min mor altid har sagt, at det kan man ikke 😀 Jeg kan og det gør jeg.

Afslutningsvis, så vil jeg desuden gerne dele en fin rabatkode med jer – det er nemlig sådan at I med koden “malsen2020” får 10% på jeres køb hos Perlen. OG det er uanset om det er noget der i forvejen er nedsat, så det kan altså ende med at blive en ret fin deal. Fx er der lige nu udvalgte smykker fra Julie Sandlau nedsat med 20% (se her) og ja, så napper man lige lidt ekstra med min kode. Både mit armbånd og også verdenssmykket er faktisk også sat lidt ned.
Koden tilføjes i kurven og gælder lidt tid endnu. Vender lige tilbage og skriver den endelig dato på… i skrivende stund har jeg glemt hvornår den udløber 🙂 Slå jer løs her.

Læs også:  Den perfekte gave