Livet er en fest,  Louis Vuitton,  Luksusliv og drømme,  Rejser og ture,  Shopping og Inspiration,  Skriblerier

Noget om nye biler og tilbehør

Jeg har drømt om at få en Audi lige siden jeg fik kørekort. Biler siger mig egentlig ikke det store … det er et transportmiddel fra punkt A til punkt B.

Men …

Nu stod jeg så for at skulle overveje om jeg skulle bruge en del penge på min gamle bil og få den tip top igen eller om jeg skulle skifte den ud. Skæbnen var på spil tror jeg, for der var lige pludselig en Audi som var til at betale. Pæn og nydelig. Velholdt. Med lidt år på bagen ganske vist, men Hey ….. så kan vi ældes med ynde sammen ha ha 😂

Faktum er, at jeg næsten-elsker den. Hvis man altså kan nære kærestelignende følelser for mekanik. Go figure.

Nå men Audi i carporten, hvilket selvfølgelig giver anledning til et lille LV-køb. Ny nøglering fra den nye Vivienne kollektion. Den nye maskot. Den er skøn. Naiv og lidt barnlig i sit udtryk og cool og rå i materialerne. Sikke et par.

Håber at I nyder fridagen. Det gør jeg. Ude. Voldsveder. Men det er skønt. ❤

Læs også:  Små ting til et sommeroutfit

8 Comments