Livet er en fest,  Mad og opskrifter

Temafødselsdag – fra lille til stor

Er temafødselsdag mon ved at være et afsluttet kapitel?
Det varer ikke længe før min søn har fødselsdag – han har i maj. Synes godt nok nærmest lige at han blev 8. Man plejer jo at sige at det er på sine børn at man kan se at man bliver ældre, ikk’? Spejlbilledet viser jo tydeligvis helt forkert 😀

Jeg elsker balloner og dem er der altid rigeligt af på hans fødselsdag <3 Uanset tema.

Jeg er altid i god tid med at planlægge for jeg vil jo gerne gøre hans dag så god som mulig. Vi har holdt de helt store temafødselsdage med Nexo Knights, hvor jeg bestilte et fint sukkerprint til kage med de barske LEGO-krigere, ligeledes Brandmand Sam temafødselsdag og vi har såmænd også kreeret en LEGO Ninjago temafødselsdag. Batman var vist også et tema et år, så vi har da været ret så kreative igennem tiden. Til hans 2 års brugte jeg hans portræt som sukkerprint på lagkagen – det var så fint <3 Det er fra den fødselsdag fotoet til dette indlæg er fra.

Mon ikke det bliver Fortnite denne gang – planlægningen er i gang

Vi snakkede om hans fødselsdag den anden dag og jeg spurgte til tema og om det overhovedet var noget han gad mere. Han trak lidt på det, men syntes det kunne være meget sejt med Fortnite. Så nu er jeg i tænkeboks …. spørgsmålet bliver jo også om det overhovedet bliver muligt at mødes så mange i maj. Så jeg vil heller ikke lave en masse klar, men mere have nogle gode ideer parat til kage, snacks og oppyntning.


Lige nu tænker jeg at aktivitetsdelen kan være noget med at “fortnite” i virkeligheden med nogle lege der minder om nogle af de udfordringer man bliver stillet overfor i spillet. Nogle “maps” der skal løses og vindes i hold. Eventuelt med nogle præmier i form af “lege v-bucks”, som kan ombyttes til en goodiebag.
Tænker også at lave en “Tegn et skin”-konkurrence. For selv om de er store, så skal tiden stadig fyldes ud og selv om det er en temafødselsdag, så skal det være sjovt for dem der ikke nødvendigvis er specielt interesserede i temaet.

Læs også:  Frappé med kaffe og karamel / iskaffe - sommerens drik

Kage og snacks skal jeg lige tænke lidt mere over. Men balloner og flag med nogle af de skins man kan være, er jo oplagt. Og så små hapsepinde med figurer på også. Kagerne kunne være cupcakes med sukkerprint på.

Et par indlæg om temafester findes på bloggen her. Her kan du også se mig som (højgravid) Maude Varnæs fra Matador sammen med Musse og de andre damer 😀

Hvad er jeres erfaringer med temafødselsdage – har I lavet sådan nogle?