Året rundt,  Personlig udvikling,  Sådan får du det gjort

Isvinter, sol på næsen og noget om et lidt vildt projekt

Isvinter i Danmark, søndag kom der en ordentlig dyne mere og så kan vi kigge ud på regnen igen.
Efter aftensmaden søndag som var en god omgang spaghetti Bolognese, trak Silas og jeg i vores varmeste tøj og gik tur i den nyfaldne sne. Det blev til adskillige vaskere, sneengle og rulleri i de nyfaldne centimeter. Med røde kinder og snevådt ansigt kunne vi takke af til dagen. Det var lige så fedt som i lørdags, hvor min mand og jeg var ude at gå på isen ved Strøby. Det var klart frostvejr med masser af sol. Jeg kan nærmest ikke huske, hvornår vi sidst har haft så flot vintervejr så længe! Gud, hvor var det fedt.

Tror aldrig jeg bar brugt hue så meget som i år 😀

Det der med sol på næsen. Hvis nogen spørger mig, hvad jeg elsker allermest ved naturen, så er det solrige dage. Det er lige meget om det er koldt eller varmt, men hvis solen er fremme, så er jeg det også. Jeg bliver glad, får overskud og får lyst til de vildeste projekter.

Det er faktisk noget af det jeg er ret god til

Jeg ved ikke, om I kan huske tilbage i slutningen af januar/start februar, men der var der faktisk også nogle gode dage med fin sol. Jeg var ude at gå en lang tur og besluttede mig for, at nu skulle jeg gøre alvor af det. Noget af det jeg kan, vil jeg gerne formidle videre til andre. Og lære det fra mig. Det handler bl.a. om at kunne sætte udvikle et projekt og sætte det i system. Dernæst at afvikle det, holde det ved lige og videreudvikle det. Det er faktisk halvdelen af det jeg laver i mit gode job i hverdagen. Men jeg vil gerne gøre det her på bloggen også. Lad mig uddybe lidt for jeg synes faktisk selv, at jeg har udviklet noget vildt godt.

Læs også:  Hej marts: Forår, fødselsdag, forvandlinger og fitness
Kort fortalt så handler det om at få det gjort

I lang tid, faktisk nok siden corona-marts sidste år, brugte jeg en masse tid og energi på, at få sat nogle ting i system herhjemme. Det kom sig af, at jeg syntes jeg havde for meget tomgang og syntes, at jeg – for tit – ikke følte jeg havde fået nok ud af en dag. Så jeg startede med at prøve at finde ud af, hvad det var der irriterede mig og det handlede om to ting. Det handlede om “alle de der småting”, som ikke blev ordnet med det samme og derfor bare blev irritationsmomenter. Men det handlede også om manglende plads. Alle vegne. Og den dertil knyttede dårlige samvittighed, når et skab eller en skuffe blev åbnet og der bare var rod. Og for mange ting. Så ….

Isvinter ved Strøby

Men når man nu er som jeg er, så starter projekthjernen. For hvordan kunne jeg få styr på alt det der? Og ikke gå død i det halvvejs? Sådan blev projektet “Sådan får du det gjort på 15 min.” født …. dengang i marts. Det skal jeg fortælle dig meget meget mere om og jeg vil også helt gratis give dig nogle af mine værktøjer, som nu har været gennemtestet af mig selv næsten et år. Jeg vil starte med at lære dig, hvordan du effektivt får ryddet ud og ikke mindst solgt ud af alle de ting du ikke har glæde af mere. Vi kommer til at tale om effektiv individualiseret målsætning som er mulig at nå. Vi kommer til at tale om, hvilke forberedelser der er og hvordan processen skal styres. Og sidst men ikke mindst hvordan projektet kan skifte form undervejs og den selvudvikling som helt gratis følger med.

Læs også:  Den manglende træning og konstante dårlige samvittighed
Du må gerne komme med helt gratis

Det vil derfor være en rigtig god ide at tilmelde sig mit nyhedsbrev allerede nu for nogle ting vil komme til at være her på bloggen, men andre ting vil man få ekstra eller i uddybet form i nyhedsbrevet.
Nyhedsbrevet bliver min måde at nå ud til dig på en anden måde og med ekstra ting, som kan gøre noget for dig. Tilmeld dig herunder.

Tak fordi du læser med – det betyder alverden. Det skal du vide. Nu vil jeg helt egoistisk og virkelig overfladisk browse lidt og gøre min beskedne ønskeseddel til min fødselsdag færdig. Det gik op for mig for en uge siden at jeg faktisk er et år yngre end jeg har gået og troet det sidste halve års tid 😀 haha …. dinosaur. Så halløj, venner, der fik jeg lige et helt år forærende ….
Min ønskeliste rummer alt fra en elkedel til smukke smykker fra Georg Jensen. Jeg regner ikke med at få noget af det, men man har da lov at håbe og drømme lidt.

isvinter
Isvinter i Danmark 2021