Hjem og bolig

Nyt soveværelse, ny rokade, ny start

Indeholder et betalt link

Jeg bor i et dejligt lille parcelhus. På en dejlig villavej. Og jeg er ikke langt fra at skifte Audien ud med en Volvo. Vovsen døde desværre sidste år, men jeg har da en kat stadig. Mit hus er sådan et typehus fra 80’erne med stue, køkken og 3 værelser, hvor af det ene har den mærkeligste mikro-størrelse. Det har været min søns ind til nu.

soveværelse inspiration
Pic
Afklaring af behov

Min søn fylder 9 år her i maj og jeg kan godt se, at han begynder at trække sig fra værelset. Det er simpelthen for småt, hvis der også skal være lidt møbler og et sted at sove. SÅ det betyder at der må en rokade i gang og derfor har vi talt en del om, hvad der egentlig er vores behov herhjemme. Det har virkelig hjulpet mig til at se, hvordan værelserne skal fordeles.
Lige nu har jeg et værelse, som stort set fungerer som tøj, sko, opbevaringssted af alt fra skolearbejdsting til julepynt til beklædning. Det er et stort rod og jeg mistede overblikket for lang tid siden.
Så er der det sidste værelse, som er det vi har som soveværelse nu. Det er samtidig det største og nok også det der har bedst lys.

En teenage-sikring og et hjemmekontor

Der ville sikkert være mulighed for at slå væggen ned mellem det mindste og det største værelse og så lave to med samme størrelse, men det har jeg hverken ide, lyst eller tid til lige nu i hvert fald. Til gengæld kan jeg godt se ideen i en værelsesrokade, hvor sønnen får det største værelse. Så er der plads til at blive teenager og det er super nemt med kammerater osv.
Det mellemste (der hvor der er opbevaring nu) skal så være vores soveværelse. Det er det faktisk oprindeligt tænkt til, da det er der de indbyggede skabe er, samt at det er nordvendt.
Det sidste bliver til et lille kontor/ hyggerum. Jeg sidder altid i stuen og arbejder og det irriterer mig, at jeg altid skal rydde alting op og ikke kan have mine små post-its nogle steder.

Læs også:  Når vi engang når dertil
Alle gode råd er velkomne

Vi har sparet sammen til senge, for dem skal vi have nye af. Vi har bare boxmadrasser nu, men de er simpelthen helt færdige og skal kasseres. Jeg tror det bliver en form for kontinentalseng med en ordentlig lækker topmadras.
Jeg er dog sindssygt meget i tvivl om, hvordan jeg vil have det indrettet, men ender nok med noget meget enkelt som på billedet. Måske med en endevæg i en anden farve. Soveværelser har aldrig rigtig optaget mig …. det var mest sådan at det bare skulle fungere, men jeg har faktisk lyst til at lave et rigtig fint et.
Hvad har I gjort? Altså hvad betyder noget i jeres soveværelse? Hvad var I særligt glad for at I gjorde rent indretningsmæsssigt?

One Comment

  • Rikke

    Fantastisk flot farve på væggen i soveværelset. Har du en farvekode eller navn på farven?
    Vh RIkke