Hjem og bolig,  Rejser og ture

Vær gode ved hinanden og glædelig jul

Glædelig jul

I skal naturligvis have en hilsen fra mig her på juleaftensdag, hvor I sikkert er i gang med alle mulige hyggeligheder, hvor I end er 🙂

Jeg selv skal holde julen herhjemme med mine forældre, morfar og to onkler – udover mændene i mit liv naturligvis. Cookie kan næsten ikke vente og ja, det kan min mand næsten heller ikke! Den lille glæder sig til gaverne og den store til maden. Jeg selv håber bare på, at alle kan lide min ris a la mande og at der venter en aften med hygge, kærlighed og nærvær. Alt andet er egentlig sekundært og bare frynsegoder.

Jeg tjekker ikke ind de næste par dage – der er en del jeg skal styr på oppe i knolden … skal nok fortælle jer mere snarest, da det er blogrelateret. Ændringer står for døren, så meget kan jeg sige. Og så skal I selvfølgelig høre om julegaverne, vanen tro 🙂

Til sidst, vil jeg gerne sige jer tak for at I er her, klikker ind, deltager i kommentarerne og ja, i det hele bare taget bare synes jeg har noget inspirerende at byde på.

Hav en fantastisk jul – kys lidt ekstra!
Knus
Marlene

Læs også:  Når vi engang når dertil

6 Comments