Skønhed

Vind en ROSE GOLD ghd AIR føntørrer!

Jeg er rosaguld af misundelse over denne lækre gave, som snart kan blive sendt ud som præmie, for det er nemlig ghd der er vært for denne konkurrence. Og ikke nok med, at det er ghd, så er præmien intet mindre end deres limited juleudgave af føntørreren “ghd AIR” – nemlig Rose gold ghd AIR! Skønhed i en føntørrer …. det havde jeg alligevel ikke regnet med, at jeg nogensinde skulle skrive, men den er vitterligt så smuk og eksklusiv.

rose gold ghd air

Eftersom den har de samme egenskaber som en almindelig ghd AIR, kan jeg dog tale med om den alligevel. Det er som ghd selv skriver: “The best blow-dry of your life…”. Intet mindre. Jeg knuselsker den pga dens hurtighed og perfekte varmeafgrænsning, så man ikke bliver forbrændt samtidig med at man ordner sit hår. Der er lang ledning med og flere indstillinger og ekstra mundstykker, så den kan tilpasses lige det man skal bruge den til. Om det er fylde eller styling med fx rundbørste.

ROSE GOLD ghd AIR har en værdi af 1299,- og nu skal du bare høre!

Hvis ikke julen er tiden, hvor man skal huske på hinanden lidt ekstra og vise dem som man holder af lidt ekstra kærlighed, så ved jeg ikke hvornår. Denne konkurrence foregår på både her og på Facebook og det er altså dette opslag derinde, som du også skal læse (vigtigt!), like og kommentere på. Du får nemlig muligheden for at give denne smækkerhed til en du holder af, som et ekstra kram eller ekstra julegave eller som en ekstra lille kærlig påmindelse om, at vedkommende betyder noget for dig.

Læs også:  Sådan kan du afhjælpe uren hud efter brug af masker

1. Skriv en kommentar her – gerne med historien om, hvorfor den pågældende person skal have denne gave

2. Like dette opslag på Facebook (og like da også lige min FB-side ikke) og skriv en kommentar til opslaget, hvor du tagger den person, som du gerne vil give gaven

Vigtigt at du kommenterer med samme navn begge steder, så jeg kan finde dig 😉
SÅ: der skal være to kommentarer – en her og en på opslaget på FB.

Sidste chance for at gøre dette er d. 26. december <3 Held og lykke – håber at DU bliver den glade videregiver af denne ROSE GOLD ghd AIR <3

PS: ja, det er ikke alle der er på FB, men denne konkurrence har altså disse krav – jeg lover, at den næste er åben for alle 🙂

STORT tillykke til Anja Lykke, som har modtaget en mail 🙂

48 Comments

 • Bolize

  Åhhhhh …. lige et julegaveønske til mig med mit nye korte hår, hvor glattejern nu er yt og en rigtig god føntørrer skal “klare arbejdet” … ønsker-ønsker-ønsker mig 🙂

 • Miatilda A.

  Jeg ville forære min søster det. Hun har fået konstateret en form for allergi overfor nogle konserveringsmidler, der bruges i rigtig mange beauty produkter. Der er derfor ikke ret mange hun længere kan bruge uden at slå voldsomt ud. Men hun har det smukkeste strawberry blonde hår, og jeg ved at hendes hårtørrer synger på allersidste vers. Hun skal nomineres fordi hun altid har elsket mig, også dengang jeg ikke var elskværdig, og ikke kunne tage imod. Jeg har lært meget om kærlighed fra min lillesøster.
  Miatilda A // aimlovelive@gmail.com

 • Annette Aarre Dalsgaard

  Jeg nominerer mig selv.
  Jeg synes faktisk, at jeg fortjener at blive forkælet…har knoklet i 2014!
  Jeg er i gang med et større vægttab, da jeg pga psykisk sygdom eller nærmere pga af medicin og inaktivitet har fordoblet min vægt.
  Nu har jeg tabt 23kg og er godt på vej, så jeg synes, at jeg fortjener en god gave

 • Marie-Louise posgaard Larsen

  Jeg vil gerne vinde til mig selv, for min egen gamle OBH fra ’07 er ved at være godt brugt, og viser mig ikke håret fra den bedste side.

 • Camilla - Cfashion

  Nu når gaven skal gå til en anden, vil jeg give den til min mand – og så håber jeg da at jeg kan få lov at låne den 😉
  Han trænger til lidt flere julegaver, da en af dem jeg har købt er blevet leveret forkert, og ikke kan nå frem inden jul 🙁 Guldklumpen og jeg har bildt ham ind at han får sko, så denne størrelse vil kunne snyde ham endnu mere.
  God jul 🙂

 • Line Lykke

  Jeg ville uden tvivl forkæle min dejlige søster, Nanna, med denne gave. Hun er den dejligste søster, svigerinde og moster og står ALTID klar med en hjælpende hånd til børnepasning og hyggelig adspredelse fra familietrummerummen:) Så jeg håååååååber, at jeg kan forkæle hende ekstra meget, for det har hun sørme fortjent:-)

 • Christina s. Thomsen

  Jeg vil forkæle min mor Lene med præmien. Hun har været igennem et kaotisk år med alt for mange forhindringer og folk der har skuffet. Så jeg synes at hun trænger til at få lidt forkælelse 🙂

 • Inger Richter

  Jeg vil gerne forkæle min datter, hun har 4 piger, så der er kamp om føntørren især når de alle så ud af døren til en bestemt tid. Så derfor synes jeg hun skulle have sin hel egen føntørre. 😉

  Glædelig Jul

 • maria suzette vergmann

  min skønne datte fortjener luksus til sit hår.. hun er det skønneste jeg har og ville elske at forkæle hende med denne lækre hårtørrer 🙂

 • Eva k

  jamen det ville være den perfekte gave til mig, som kun har en rejseføntørrer (og trænger til lidt mere advancerede styling redskaber;))

 • Jeanne Hørdal

  vil rigtig gerne give den til min veninde Sara for ved den hun har er total dårlig og så også fordi Sara betyder rigtigt meget for mig da hun altid har tid til at lytte når jeg går ned <3

  glædelig jul <3

 • Helene Braüner Bisgaard

  Føntørreren ville jeg give til min skønneste svigermor, der er så dejlig en inspiration for mig! Vi er begge vilde med boligindretning og hygger os vældigt med at kigge og diskutere opstillinger, produkter og idéer. Det er så hyggeligt! Hun har lige gennemgået en knæoperation og er også blevet 70 år i forrige uge, så det ville være skønt at forkæle hende ekstra med denne føntørrer! Tak for dig Ketty Bisgaard!

 • pia sroka

  Min datter Simone,fordi hun låner altid min hårtørrer,hun har ikke nogen selv,og jeg ved hun ønsker sig sin egen. <3

 • tanja mortensen

  min veninde Oki Garn har så meget fortjent at vinde fordi hun altid ligger øre og skulder til mine problemer eller glæder. hun har altid plads i sit hjem til jeg er der

 • Lisbeth Karlshøj Madsen

  Min mor skal have dette, fordi hun altid har været der for mig og mine søskende. Hun har været alenemor siden jeg var 7 år gammel, og min far har aldrig været der. Hun har klaret alle udgifter selv! Hun måtte i en periode have 2 jobs for at forsørge os, Og hun har altid formået at holde jul for os. Vi er godt nok blevet voksne nu, men med en søster der er enlig mor, og mig der er kronisk syg og har været arbejdsløs i 8 år, så har vi ikke engang mulighed for at forkæle hende ekstra.
  Hun fortjener simpelthen noget luksus, og hun har aldrig har haft råd til at forkæle sig selv. Så derfor håber jeg, at jeg kan give hende dette 🙂

 • Jenny Clausen

  Jeg vil gerne vinde denne til min mor. Hun har altid gennem mit lange sygdomsforløb hjulpet og været der for mig… Hun har 5 børn og har altid forsømt sig selv for at hjælpe os så meget som muligt… så meget at hun idag er et vrag, der er meget nedslidt generelt. ville super gerne glæde hende med dette og dermed gøre lidt for hende <3

 • Lene B.

  Det skal min søn, fordi han altid tager min føntørre, og måske er han så glad for den jeg har i forvejen, at jeg ender med at få denne lækre føntørre, ha ha :0)) han er 16 år og går i den grad op i, at håret skal sidde korrekt.

  glædelig jul malsen
  Smil Lene :0))

 • Kristina Vinkler Larsen

  Jeg har helt glemt at være lidt rar ved mig selv her midt i juletravlheden! Så hermed en kærlig påmindelse til mig selv om at jeg har gjort det godt

 • Rikke Bisgård Sørensen

  Det ville være en fantastisk gave at give vores dejlige datter 🙂 Hun kan lige så godt lære at købe kvalitet fra start 😉

  Kh Rikke

 • Carina Christensen

  Min kæreste Alf Jensen har det lækreste hår,- men det ville blive endnu flottere med lidt styling 😀

 • Milla Camilla Halberg

  Jeg ville give den til underboens søn så han kunne give det til sin mor <3 De 2 forældre blev skilt for ca. 1 1/2 år siden og siden da er der ingen der har tænkt på at han rigtig gerne vil give sin mor en julegave 🙁 Så derfor skulle den være til ham så han kunne give den videre til hans mor <3

 • Lone Larsen

  Jeg vil overraske min 19-årige datter, som (snøft-snøft) flytter hjemmefra i det nye år.
  Hun er en super sød og betænksom pige, som jeg SÅ gerne vil forkæle meget mere, men det er ikke altid let, når man er alenemor til to 🙂

 • Marlene Høj

  Jeg vil glæde in søster Charlotte – Fordi hun altid er betænksom og den bedste moster for mine børn. Hun rundede faktisk et skarpt hjørne i går… Hun fyldte 40 år og jeg vil gerne give hende en ekstra gave, fordi hun er min søster og jeg elsker hende 🙂
  Glædelig jul!

 • Freja Hansen

  Jeg vil rigtig gerne give det til mig selv, da jeg mangler en hårtørre og den er da bare alt for lækker! 😉

 • jane gude thomsen

  Lone Kruse Fuglsang fordi hun er en dejlig veninde og en meget hjælpsom menneske vi har været veninder siden vi var 6 år gået i skole sammen og nu bor vi på samme vej der er ca 30 m imellem

 • Sam Madeleine Athena Conradsen

  Tillader mig altså lige, at ‘nominere’ mig selv. Jeg har været en del igennem og de sidste mange måneder har ikke ligefrem været en dans på roser, da jeg står uden bolig og må flytte rundt mellem venner og bekendte. En føntørre løser selvfølgelig ikke alle problemerne, men ville helt sikkert være en lille optur, i den ellers frustrerende og stressende tid. Jeg krydser derfor fingre, for en julegave fra mig, til mig. Der er jo ikke mange penge til selvforkælelse, når man både må ofre lidt på en middag hist og her, samt betale lidt kost og logi, til de der lader mig bo hos dem og derudover skal jeg spare alt der spares kan, for at få råd til et indskud og en bolig.

  Mvh,
  Sam Madeleine Athena

 • Maria Seidelin

  Uha det ville være dejligt at forkæle min søde veninde Annesofie med den <3 Hun har haft en del modgang – og fortjener forkælelse. Man kan altid regne med hende <3

  Kh Maria Seidelin

 • Annesofie Kjeller Larsen

  Jeg vil rigtig gerne forkæle min veninde Maria Seidelin med dette, hun fortjener en ekstra gave for alle vores gode samtaler og hendes formåen til at få mig til at se tingene i andre perspektiver! Rigtig dejligt at have nogle personer i sit liv som man kan dele alt med og regne med 🙂 glædelig jul

 • Lis Nielsen

  Den vil jeg gerne have. Det vil jeg gerne, fordi min nuværende føntørrer er …. 25 år gammel og en gave fra min datter. Den har jeg ikke kunnet få mig selv til at erstatte, da den er orange og let genkendelig. Men jeg har en ret god formodning om, at der er sket meget siden den gang. At vinde en vil være den bedst tænkelig undskyldning for at få en ny 🙂

 • Pernille Nørring Lanng

  Min mor skal vinde denne hårtørrer, fordi hun har en gammel gammel én nu, skal snart går i stykker 🙂
  Og selvølgelig også fordi hun er en dejlig mor 😀

 • BRUUN by BRUUN

  Min mor fortjener den – især fordi hun lige har fået en fantastisk page, og så går hun meget op i de rigtige produkter til vask og styling, derfor ville det være perfekt ekstra kræs at forære hende denne 🙂

  Krydser fingre!

 • Anette Dahl povlsen

  Jeg vil give det til min store datter Kamille , så kan måske have min egen føntørrer for mig selv

 • Camilla mc

  SKØN ekstra gave til min dejlige mor. Hun har en ældgammel føntørre, og det tager en krig at tørre sit hår. Min far har sat ny ledning på flere gange, og nu er det nået dertil at når man bruger den skal man passe meget på ikke at hive for meget i ledningen, så man skal stå så stille så muligt 🙂
  Hun fortjener om nogen en ny !

 • Sanne Neipart

  Glædelig jul. 🙂
  Jeg vil gerne vinde, så kan jeg forære dem til min datter. Hun har været en stor hjælp for mig hele året, mens jeg var syg, derfor synes jeg, at hun fortjener en gave fra mig. 🙂

 • Michelle H

  Wauw en lækker sag.
  I næstekærlighedens navn vil jeg give den til min mor – hun frabad sig at give og modtage julegaver i år, fordi hun meget hellere vil give os hvad der falder hende ind at give i løbet af året uden at der skal være en mærkedag påklistret.

  Hun regner derfor jo selvsagt ikke med at få nogen gave pt. og det ku derfor være så fedt at give hende den som en overraskelse og et frisk pust, der kan hjælpe hende med at style, så hun igen får et job og gerne en kæreste <3

 • malene grove

  Jeg vil gerne glæde min dejlige veninde med det. Ganske enkelt bare fordi hun er den hun er og hun altid er der for mig. Desværre bor vi lidt langt fra hinanden så vi ses ikke så tit. Men ved hun er der og hun er en skøn veninde der fortjener at blive forkælet <3

 • Dorthe Holst

  Min kære datter Michelle nomineres til denne dejlige ROSE GOLD ghd AIR, da hun altid er så gavmild.

 • Merete Louise Østberg

  Hvis jeg bi’r den Alt for heldige vinder, vil jeg forære den til min mor.
  Min mor har været der Meget for mig i det forgangne år, så ku’ være SÅ skønt at vinde, så jeg på den måde kan sige tak for al hendes hjælp og støtte ♥

 • June Spuur

  Jeg vil forære den til min datter da hun altid skal låne min hårtørrer og nu fortjener hun sin egen. Hun er netop flyttet i nyt hus sammen med sin kæreste og pengene er derfor små til selvforkælelse. Hun har haft et år med mange op- og nedture og har brug for at blive smask forkælet nu <3
  jusp@hotmail.dk

 • Camilla K. Olesen

  Jeg ville som skrevet på Facebook forære den til min skønne mor, Janni. Hun fortjener en ny føntørrer, fordi jeg i årenes løb har brugt hendes utallige gange. Hun har stadig den samme føntørrer, som hun havde, da jeg boede hjemme for 10 år siden (og der havde hun allerede haft den i årevis). Hun trænger i den grad til en ny, da den nuværende er ved at være noget slidt i betrækket. Så kan jeg jo også tillade mig at låne den, når jeg er hjemme på besøg 😉