Shopping og Inspiration

Vind den smukkeste silkekjole til nytåret fra DEA KUDIBAL

NØJ, den er lækker den her kjole! Og hvad endnu bedre er, så kan den blive din nytårskjole 🙂

dea kudibal

DEA KUDIBAL er måske i manges ører et mærke der rimer på især tørklæder og det er da heller ikke helt forkert, for det var netop tørklæder der startede firmaets profil år tilbage. Siden er det dog gået stærkt med at udvide sortimentet med lækre kjoler, strik, pels og meget andet fordelt på to smukke hovedkollektioner og to flash-kollektioner. En af de ting, som Dea Kudibal aldrig går på kompromis med, er materialerne og hvis du er vild med silke, så bliver du endnu mere vild med det efter at have haft en af mærkets uovertrufne kjoler på, for der er nemlig ikke bare tale om silke. Der er tale om stretchet silke. Silke der giver sig, hvilket giver lidt flere komfortpoints end ellers. Og det er netop Dea Kudibal silke, som er på højkant i denne konkurrence.

Den sorte FARAH kjole i silke med smuk ryg og lange ærmer udloddes af Dea Kudibal her på bloggen og hvordan mon man så får fingrene i sådan en smækkert?
Jamen, det er easy-peasy, for du lægger bare en kommentar her på indlægget, hvor du fortæller, hvordan du vil style kjolen. Skriv også din størrelse (vigtigt!). Giver du et like til Dea Kudibals facebookside og min facebookside, så bliver vi begge rigtig glade, så det håber vi du også har lyst til. Skriv her på indlægget senest d. 22. december.

Vinderen er fundet – tillykke til Helle (med mailen xxxxx@dinno.dk) 🙂 Du har modtaget en mail.

Læs også:  Leggings til kjoler, leggings til sweats, leggings til alt - coronatidens bedste beklædningsdel

127 Comments

 • Cecilie Dupont

  Jeg ville style kjolen med en lækker sølvhalskæde og en bælte. 🙂
  Bruger størrelse Large.

 • Søs

  wow en smuk kjole!
  Da kjolen er så smuk og detaljeret i sig selv, ville jeg style den med accessories der ikke tager fokus fra kjolen. Jeg ville bruge mine sorte louboutin stilletter, en sort clutch fra Marc Jacobs og enkle øreringe fra Pernille Corydon.
  Jeg bruger en størrelse størst 😉

 • lissen andersen

  Jeg ville være meget stolt af, at kunne give den videre til min unge smukke datter, hun skal nemlig til et stort nytårs arrangement, og med en SU er det ikke en kjole, hendes budget kan bære, men jeg kunne godt unde hende den luksus. <3 rigtig god december!! Jeg er godt nok usikker på størrelsen, men mon ikke hun er en str. 38 (måske 36)

 • Hanne w

  ja den er virkelig smuk :D! Det skulle være str xl.. Ville style den enkelt med tynde guldringe, min Jane kønig halskæde og evt dw ur og sidst men ikke mindst smokey eyes 😀

 • Camilla K. Olesen

  Jeg har aldrig set så smukke styles før som på deres webshop, og alle materialer lyder jo for lækre. Ved du, om mærket forhandles i de fysiske butikker, så man kan få tingene mellem hænderne?
  Tilbage til konkurrencen: Jeg ville style kjolen med høj selvtillid og et stort smil foruden et par sorte stilletter (med rød hæl), røde læber, smokey eyes, flettet hår opsat, og simple smykker. Jeg ville uden tvivl føle mig som en million i den kjole! Gerne str. small.

 • Åse Lejbølle

  Wauw en smuuuk kjole. Nu vil jeg jo være den eneste single (tidligere gift) til nytårsfesten – sammen med 4 par, så jeg vil gerne være skarp ;-)!

  Går ofte med lange halskæder, men ikke her. Intet skal ødelægge det stærke indtryk af den smukke halsudskæring. I stedet vil jeg tage en sølvkæde på, der ligger lige lidt højere end halsudskæringen – uden vedhæng. Øreringene derimod må der godt være lidt power på. Jeg har nogle øreringe i sølv, der nærmest ligner et omvendt springvand/fyrværkeri. Ja, det skal være dem :-)! Dernæst et par store ringe – og et bredt armbånd i sølvfarvet bund med mangefarvet mønster på. En af farverne i armbåndet er pink, og stiletterne skal være pink. En anden af farverne i armbåndet er grøn, så clutchen skal være grøn og med en sølvfarvet metalkæde. Jeg har en smuk sort formskåret silkeblazer, som vil være fin at ankomme i. Så mangler der bare makeup og hår, så er jeg out the door…:-).

 • Mia Hoff

  Ville style den med strømbebukser med søm bag på, et par støvletter og guldsmykker 🙂
  Bruger str. small 🙂

 • Maria Louise Eg Olesen

  SÅ pæn en kjole!
  Jeg ville style den med sorte stiletter, rød læber og nogle enkle smykker 🙂

 • Maria Olesen

  Sorte stiletter, røde læber, enkle smykker og en clutch og så er den obligatoriske tøjkrise inden nytår reddet!

  Jeg er en størrelse M/L

 • lovisen

  Jeg ville gøre den lidt mere to, med nogle oxiderede smykker og fuld skrald på hår og makeup… Vil mene jeg er str. M.

 • helle nielsen

  Jeg ville til denne fine, fine skjole påtage mig lidt georg jensen sølv og min nye hundehvalp. Qua det sidste ville fodtøjet sikkert veksle mellem stiletter og gummirøjsere.
  Jeg er en str. xs/s

 • Helle

  Kjolen er fantastisk smuk i sig selv, så for at den forbliver det centrale vil jeg tage er par mønstret sorte strømper (blonder, tern, striber, kile eller lign), et par hængende øreringe samt håndsmykke eller stor fingerring. Dertil et par sko jeg kan holde ud at have på hele aftenen, enten sorte, sølv eller beige.
  Overvejer at tage en bh med blondeboxer ryg på.
  Jeg er en str. M/38.

 • Liselotte Asmussen

  Hvor er den lækker. Ville elske at bære den til Nytår <3

  Vil style den med et par høje sorte stiletter, masser af guld smykker, stor løse krøller og røde læber.

  (Str. L)

  / Liselotte

 • Signe Marie

  Uh så fin – elsker Kudibals kvaliteter – tror der skulle lige grove støvler med spids snude og stoooore øreringe til.

 • Lina

  Jeg ville vælge at style kjolen med de smukkeste stiletter med glimmer/”diamanter”, en afdæmpet sort clutch i stof, enkle ørering samt vampede røde læber. Er sikker på jeg ville føle mig som en milion i den kjole, som i øvrigt gerne må være en xl.
  Glædelig jul 🙂

 • Helena

  Wauw!, Sammen med et par høje hæle, guld øreringe, armbånde, min skønne pels-clutch og et glas champagne, så ville silkekjolen og jeg være klar til en skøn nytårsaften. Str m

 • Cecilia

  Den smukkeste kjole jeg længe har set!
  Jeg ville style den med et smal bælte i taljen og en lille fin taske i samme farve.
  Så ville jeg tage et par øreringe i, som hverken er for store eller for små.
  Derudover ville jeg tage et par farvede stiletter på 😉

 • karina

  Den er bare fin og klassisk !!

  Jeg ville nok style den med nogle fine enkle smykker – har nogle fra Julie Sandlau og de ville være helt perfekte !!

  Jeg tror det skal være en str L/40

 • Mette

  Jeg ville gøre det meget enkelt – et par sorte stilletter, også ellers en smuk lang guld halskæde, smukke guld øreringe og guldringe.

  Sat håret op, så man kan se den smukke ryg, også ellers lade kjole stå alene, da den er så smuk og ikke skal have taget fokus fra sig.

 • Mia Nielsen

  Til nytår ville jeg style den med røde læber, nude stilletter, store bløde krøller i håret, mine yndlingssmykker (ringen fra kæresten, de smukke øreringe arvet efter farmor og halskæden søster gav mig) og desværre nok en grim hat en gang i løbet af aftenen 😉 Men der er jo ubegribeligt mange muligheder for styling af den kjole, det er det der gør den så fantastisk – at den simpelthen kan bruges til det hele 🙂 Jeg krydser fingre for at jeg vinder den i en xl 🙂

 • Maria Seidelin

  Den er så smuk – deltager meget gerne <3
  Jeg ville faktisk style den meget enkelt – med mine fine enkle guldsmykker. Synes kjolen er så smuk i sig selv at den ikke behøver det vilde. Ville have mine vintage pumps på dertil.

  Kh Maria Seidelin

 • Mette Kristensen

  Hvor er den smuk. Jeg ville style den med guldsmykker, sortepumps evt med guld detaljer samt en clutch i en fed farve, så som grøn.

  Bliver jeg den super heldige vil jeg gerne vinde den i str. L.

  Glædelig jul til dig og din familie.

 • Rie

  wow.. Det er lige præcis denne kjole jeg står og mangler til nytårsaften og i mit skab helt generelt 🙂 jeg synes, at så flot en kjole skal styles enkelt uden alt for mange accessories, da strukturen i silken er så smuk i sig selv. Jeg ville tage en sort blondebh med bred ryg indenunder, så man lige kan ane blonderne i rygåbningen. Så ville jeg tage sorte stiletter, perleøreringe og røde læber på 🙂 jeg bruger str xs. Rigtig glædelig jul!!

 • Trine Gandrup Eriksen

  Jeg ville give kjolen til min kære mor, der virkelig trænger til at blive forkælet.

  Den skal styles med et par Carré øreringe med blå sten, som hun får i julegave af min far og jeg. Og så et par klassiske sorte pumps.

  Strømpebukser bliver enten nude med sort søm eller grå/sorte leo, alt afhængigt af hendes humør.

  Og så selvfølgelig røde læber – det er jo jul

 • Jeanne Hørdal

  jeg ville style den med min guld stiletter og en simpel guld halsæde for kjolen er jo smuk i sig selv så man skal ikke tage fokus fra den 🙂

  glædelig jul

 • Julie T

  Et par sølv glimmer strømpebukser, lækre røde læber, og et par perleøreringe -så ville nytårs-outfittet være i hus..! 🙂
  Og jeg tror at en str. small ville være tip top.. 🙂

 • Julie T

  Et par sølv-glimmer strømpebukser, lækre røde læber og et par perleøreringe – så ville outfittet til nytårsaften være hjemme! 🙂 Og så tror jeg at en str. small ville kunne gøre det 🙂

 • Line L

  Woooow, den er bare SÅ smuk.. Ville være perfekt til nytårsaften – jeg ville style den op med sorte, enkle stilletter, min postkasserøde clutch og røde læber:) simple but SOOOO good;-)

 • Ann

  Hvor den smuk – så smuk i sig selv.

  Jeg fest ville sætte håret op, ifører mig nogle flotte strømper og ellers bare bruge min day halskæde til.
  Til hverdag ville jeg bruge et par tykkere strømper en lang cardigan og et lækkert tørklæde.

  En anden dag kunne jeg bruge min sølvpailletjakke til.

  Og en anden hverdag hvor jeg skulle være lidt mere business klædt, vil jeg sætte min korte skindjakke til og et par pumps.

  Og en dag kunne den bruge med min bouclejakke over…

  Og sådan kunne jeg blive ved, hvis jeg var så heldig at vinde en str. 40.

 • Marie HH

  Åhh den ville jeg gerne vinde! Elsker Dea Kudibals ting.

  Jeg er en str. 38/M og ville style den med mine blonde Louboutins og bare små diamantørestikker. Jeg bruger briller og synes tit, at det bliver “for meget” ved ansigtet, hvis jeg også har stor halskæde på, så jeg holder det helt enkelt :-).

  Rigtig glædelig jul!

 • Sisi

  Ih altså hvor den er smuk! Og den ser ud til at kunne styles med både guld, sølv og farverige accesories, alt efter humør og hvilket udtryk man går efter. Til nytår ville jeg personligt vælge guldsmykker – et par ringe, et spinkelt åbent armbånd jeg elsker, og så et par øreringe med lidt længde og drama; derudover ville jeg sørge for en lækker makeup, masser af krøller og et par høje hæle – og så burde det være opskriften på en fantastisk aften!

 • Lene A

  Så flot!!
  Vil tage et par flotte sølv stiletter og mine sølv Pernille corydon smykker på.

  Mvh Lene – str L

 • Marie-Louise Posgaard Larsen

  Jeg ville tilsætte en masse lækre sølv smykker! og måske nogle glimmer stiletter. Der er mange valgmuligheder. Jeg er ikke sikker på størrelsen, måske noget 38-40 agtigt?

 • Christina Maria

  Jeg ville til jul style den med nogle lange perlekæder og perleøreringe for at give den et klassisk look. Jeg elsker dog derudover også at bruge mine kjoler på arbejde, så der ville jeg style den med en lang cardigan, strømpebukser og et par læderstøvler for at give den et mere råt look.
  Str S

 • Lise/walkinrunout

  Uhh den er flot…
  Jeg vil style den helt enkelt… ja faktisk vil jeg slet ikke tage smykker på… kun mit tatoverede armbånd 😉 og et par stiletter – først tænker jeg sorte, men jeg har faktisk et par blå, som ville være super flotte til.
  Jeg ville også vælge ikke at have taske med… ha ha – så for en gangs skyld vil det så være min mand, der må bære rundt på min telefon, mit kort og min læbestift 😉

 • maria suzette vergmann

  jeg ville style den med et par fede wolford strømper, med lækkert frækt mønster for at give lidt modspil til den smukke klassiske kjole, et par lækre stilletter, sølv halskæde, sorte læderarmbånd der snor sig om håndledet flere gange med små sølv charms.. røde læber med matchende negle, et stort smil og min nyklippede skarpe page <3 🙂

 • Betty Jacobsen

  Jeg ville style den med farverige smykker. Alle farver kan bruges til sort. Jeg ønsker en str. S

 • pia sroka

  Jeg vil style kjolen med nogle sølv smykker,nylon stømpebukser med mønster i,sorte støvletter med sølv nitter,en clutch med zebra mønster,og smokey eyes. 🙂

 • Mette S

  Hvor er den bare smuk.

  Med lidt krøller i håret og noget rødt på læberne, så er den vist hjemme.
  Bruger en XL

 • Birthe

  Jeg ville gøre den endnu smukkere ved at putte min svigerdatter ( str S ) i den, og jeg ville nok gerne forære hende nogle enkle, lange guldøreringe, når vi nu har vundet kjolen!
  Hun ville være en drøm og hun kan gå på høje hæle!
  Den er vildt smuk.

 • Malene

  Den er sørme godt nok fin 🙂 et par lange fine øreringe og lidt sprælske sko tror jeg ville kunne gøre det, ville ikke turde med lange halskæder- tænk hvis de hapsede sig fast i silken

 • Monica Figgé Jensen

  Hvor er den smuk 🙂 Jeg vil style den med en lækker lang sølvhalskæde, sølvøreringe, sort læder clutch i snake look og lækre sorte stiletter i snake look 🙂 Str. M/38

 • Cathrine

  Sikke en smuk kjole. Jeg ville style den med min spinkle lange guldkæde, guldringe og fine stiletter. Kunne godt tænke mig str. L. God jul 🙂

 • Jane Rønsted Tvede

  kjolen er den smukkeste jeg har set og elsker designet og detaljerne <3 den er gudedommelig smuk og vil style med sif jakobs armbånd og skagen ur samt en guld kæde og stilletter <3 ville elske at have den på til juleaften hvor familien sammen med svigersønnerne samles <3 <3 <3
  ønsker str M <3 <3
  følger dig alle steder

 • Pia Hansen

  den skal style med et par super flotte sølv stiletter, sølv bælte og en smuk lang sølvhalskøge med små glitrende kugler of så vil jeg tage et par selvsiddne sort strømper med en lille smule sølv nistret i og håret sat op til narrestreger og jeg vil være ballets Dronning i str L

 • Freja Hansen

  Lækker konkurrence, ville style den med nogle ankelstøvler og nogle simple sølvsmykker 🙂
  Str. s

 • Elisabeth

  Jeg ville style den med en lækker, lang halskæde og høje stiletter! Jeg er str 38, vil jeg tro 🙂

 • Pia Rotbøl

  Sammen med et par læder pumps, guldsmykker med lidt bling og håret i en fin fletning
  Jeg ønsker mig den i str. S

 • sisse frost

  Jeg ville putte mine sølv smykker til. Jeg har nogle grønne pumps fra Zara også håret i en stram heste hale og smoky eyes.
  Og jeg er str. 42.

 • Pernille

  Superflot kjole, som bare skal tilsættes stiletter og fine øreringe – så ville jeg være klar til fest 🙂 Ønsker en str. M

 • Mai O.

  Den skal styles med en hestehale på sned, bordeauxrøde læber, knaldrøde negle og champagnebobler i tusindvis – OG dejlige småhøje yndlingssko <3

 • Karen

  Temmelig og vældig meget mig, den kjole.

  Styling? Hmmm… – umiddelbart med guldstiletter og mit elskede Jane Kønig mor/søn-guldarmbånd. Alternativt mine superfede d’orsay stiletter i sort ruskind og en monsterstor paillethårbøjle fra Signe Muusman med violette orkideer værende det eneste smykke…

  Størrelse? Sikkert en M, alt eftet skulderbredde. Ellers en L.

  Glædelig jul til dig og dine!
  KH

 • signe sahlgreen

  Med sorte gemascher,sorte flade støvletter, blå perle øreringe + halskæde og et leopard tørklæde !
  str L <3

 • Sophie P.

  Wow en flot kjole! Den er meget klassisk i både farve og snit, og kan derfor styles på mange forskellige måder.Til nytår ville jeg style den med høje stiletter i sølvglimmer, markante statement øreringe og en lille taske. Less is more!

 • Sara

  Jeg ville style den med et par fine ruskindsstiletter og mine yndlingssmykker. 🙂
  Bruger den største størrelse. 🙂

 • Signe

  Den kjole vil fjerne min tøjkrise fuldstændig!
  Den er så fin i sig selv, at jeg vil nøjes med en guldhalskæde og et par guldøreringe.
  Jeg bruger str. M 🙂

 • Lene B.

  Hvor er den skøn. Elsker det enkle design. Vil style den med et par flotte luksus lækker strømpe med et par flotte enkle heels og mit nye Pilgrim ur og enkle øreringe, og en skøn Adax clutch .0) glædelig jul. Smil Lene B.

 • Helle Rick

  Smuk smuk kjole. Jeg vil hoppe i et par tynde sort neulonstrømper, sort laksko. Min smukke stjerne halskæde med brilliant og brilliant øreringe. Kjolen er så fin i sig selv, at styling skal være enkel. Bronce makeup og rødelæber samt en lille fiks taske.

  Str. 38/M til mig

 • Tina

  Sikke en fin kjole – jeg ville style den med et par sorte glimmer stilletter eller et par Pretty ballerinas med lak snude.
  Jeg bruger en str. xl

 • Anne Mette

  Klassisk med et tvist: petroleumsfarvede strømpebukser + matchende grøn/blå-neglelak. Hertil glitrende sølvøreringe.

 • Camilla A

  Jeg vil style den med mine mintgrønne stilletter og sølvsmykker. Det er simpelthen så flot! 🙂

 • Lis Nielsen

  Den skal styles med et par lange sorte støvler og en enkelt guldsmykke. Jeg ønsker mig den i medium

 • Jenny Clausen

  jeg tænker stilletter i en stærk farve evt guld, og guld smykker <3 krydser fingre jeg bruger str 38/medium 🙂

 • Christina Bonke

  Jeg skal nok bruge en størrelse M/38. Jeg ville style den med en chunky halskæde med sølv og glimmer, enkle ørestikker i oxyderet sølv, sortlakerede negle med glimmerspidser, smokey eyes, røde læber, bløde krøller og mine yndlings sorte stiletter. 🙂 Den er meget smuk.

 • Trine229

  Ville elske at vinde den i størrelse L =)
  Ville bruge dem med høje hæle, store smykker både på håndledd, halsen og øreringe – og stramt stramt hår!

 • Daniella Lind

  Jeg ville nok style den ret enkelt for ikke at ”overshine” kjolen og dens detaljer. Måske med nogle enkle fine sølv smykker og nogle sorte eller nude stiletter.

 • Line Jakobsen

  Jeg ville style kjolen med et lille sort bælte med guldspænde og en prettyugly guld halskæde.

  jeg bruger str. 44/L

  God jul
  Line

 • Anya

  Den kjole er bare så smuk:) Jeg ville nok style den med min lange tynde guldkæde, og et par sorte høje støvletter – nice 😉
  XXXX fingre
  Ax

 • Milana

  Den er supersmuk! Jeg elsker cut-out detaljen på ryggen og tror jeg vil holde looket helt stilrent med håret oppe i en bun og så nogle fine lidt store ørering – enkele i designet, men store. For at gøre looket lidt mere rock n roll ville jeg tage et bar støvletter på en måske endda toppe looket af med en læderjakker. 🙂 Kan godt lide at mikse det feminine med det maskuline 🙂

  Glædelig jul, søde Malsen <3

 • Kristina Bull

  Denne smukke kjole fortjener da lidt guld.
  Så jeg ville style den med et guldbælte i taljen, et par lækre guld øreringe, guld armbånd og en guld ring med sorte sten.
  Og så selvfølgelig et par lækre sorte stilletter som prikken over i´et.
  Jeg elsker kombinationen af sort og guld.
  Det giver sådan et lækkert eksklusivt look.

  Rigtig glædelig 4 søndag i advent til alle.

 • Lisbeth

  Den smukke kjole skal have lov at stå alene, så jeg vil kun tilsætte mine elegante sorte stiletter fra Yvonne Koné og et par smukke røde læbe. Jeg tror jeg skal have den i S eller XS 🙂

 • Helle Steensen

  den er så smuk, at jeg kun ville tilsætte en lang halskæde og den skal være sølv, oxyderet eller guld kommer lidt an på humøret på selve dagen. Jeg vil tro at jeg er en str m, men er den til den smalle side en str L.

 • Janni K.d.N.

  Hvis jeg vinder, skal det være en gave til min datter. Kjolen er virkelig smuk, men min datter er endnu smukkere, og som jeg plejer at sige: alt klæder en rose!
  Jeg tror, at hun vil style den med et par sølv-glimmer stilletter, hendes (mos)grønne clutch med sølv detaljer, enkle sølv smykker samt en pæn makeup til nytår. Hun er en str. small.

 • Anette Theilgaard

  Wow den er flot. Den ville passe til min perlekæde og perleøreringe. Jeg er en str L 🙂

 • Natassia

  Sikke en smuk kjole!
  Den vil være perfekt til nytår, med store funklende øreringe, bare ben og nogle killer stilletter.

 • Sine Olsen

  Jeg ville bære den sammen med et par store øreringe m. blå sten. Håret opsat, så det ikke tildækker den flotte kjole, og så et bælte ved maven samt et på støvletter 🙂

 • Louise Juhl

  Jeg ville style den til nytårsfest et par sorte stilletter, bare ben, chunky armbånd, knaldrøde læber og tilbageskrabet hår med blødekrøller i enderne. Og jeg bruger størrelse xs/34 (er den meget lille i størrelsen er det dog str s :))

 • Louise Juhl

  Jeg ville style den til nytårsfest med et par sorte stilletter, bare ben, chunky armbånd, knaldrøde læber og tilbageskrabet hår med blødekrøller i enderne. Og jeg bruger størrelse xs/34 (er den meget lille i størrelsen er det dog str s :))

 • Rikke FM

  Sådan en smuk kjole kan jo næsten stå helt selv. Men jeg tror jeg ville sætte den sammen med mine stjernesmykker fra julie sandelau og er par sorte enkle stiletter.

 • Marianne Syvsig

  Wow, den kjole er enormt smuk! Jeg ville style den meget enkelt – nok med et par skinende øreringe, et par ringe og nogen røde spidse stilletter (så fungerer den endnu bedre til jul 😉 ). Jeg er str. m

 • Sus

  Den er så flot, ville elske at eje en lækker kjole. Da jeg ikke er til stilletter og for meget pynt, og en xl, ville jeg bruge den til en støvle, enkle smykker og måske en strømpebuks med lidt mønster. Og min nye Clutch. Krydser fingre for en kærkommen julegave

 • Charlotte // Rebel Against Yourself

  Hvor er den lækker! Virkelig! Jeg forestiller mig at style den til nytår med en blanding af sølv og oxiderede accessories. Havde jeg et par sølv stilletter blev de klart sar dertil og et sølv/metal bælte (dem hvor der er en lille metal plade på ved ikke hvad de hedder). 🙂

 • matilde

  Sikke en smuk kjole. Hvis jeg er så heldig at vinde vil jeg style den med et par blå stilletter og sølv smykker 🙂

  str. M

 • Rikke Bisgård Sørensen

  Gud, hvor er den smuk! Jeg tænker lidt på at style den med nogle bling-bling øreringe, og måske også bling-bling stiletter 😉 Jeg har de flotteste Julie Sandlau øreringe, som ville passe perfekt til denne smukke sag 🙂 Str. L/XL og jeg følger selvfølgelig Kudibal på Facebook.

  Kh Rikke

 • Carina Christensen

  Den er så smuk, jeg ville style den med mine bedste guldsmykker, sorte nylonstrømper og høje ankelstøvler.

 • Carina Christensen

  Jeg bruger str. 40-42. Den kjole er så smuk, jeg kun ville style den med mine bedste guldsmykker, sorte nylonstrømper og høje, sorte ankelstøvler. Min lille taske fra Marc Jacobs skulle også med, så der også kom lidt farver med. Jeg ville også komme en flot farve på neglene og gyldne farver på øjnene.