All posts,  Hjem og bolig,  Sommerhuset Mandalay

Gid vi snart var ved indretningen

Se nu bare hvor langt vi er.
Jeg skal ikke sende en klagesang i forhold til istandsættelse og hvor langt vi faktisk er nået i vores Mandalay (sommerhuset, togvognen du ved). Vi havde givet hinanden en lovning på, at det udvendige har første prioritet og hvis der bliver mulighed så tager vi det bagerste rum i vognen. Hvis. Jeg ved ikke lige nu, om vi kommer dertil i år, men gid…..

Det kunne være så dejligt at bare det ene rum var rigtig hyggeligt og indbydende, når vejret er dårligt. Tålmodighed er og bliver min udfordring med mindre det handler om mennesker – der har jeg en engels tålmodighed.
Min mor og jeg har kortlagt hele vognen målmæssigt og det var rart. Så kan jeg sidde og indrette lidt på min skærm med de rigtige mål. Det føles lidt som om indretningen er i gang selv om det stadig handler om istandsættelse 😀

Store krav til opfindsomheden

Den bagerste del af vognen bliver en slags kombineret soverum og stue, hvilket sætter ret store krav til møblerne, men jeg har regnet og tegnet mig frem til at en hjørnesofa med mulighed for at blive slået ud kan stå der, hvis man “bryder” rummet lidt. Det kræver dog en lidt speciel sofa ift mål på den korte ende, men der er der faktisk hos Sofabutikken. Det skal nemlig også være en der er meget lidt “pompøs” fordi pladsen er trang. Så, så rene linjer som muligt.

Derudover regner jeg med at de fleste af møblerne skal være sådan nogle let-flytbare af slagsen. Netop fordi rummet ret hurtigt skal kunne laves om til soverum. Vi vidste godt at indretningen ville blive en udfordring men jeg har brugt en del tid på at se på forskellige profiler både på Pinterest og Instagram, som fokuserer på små huse og istandsættelse. Der er mange gode ideer at hente.

Status er lige nu, at vi er over halvvejs med alt udendørs malerarbejde. Og det er længere end vi havde regnet med. Det er en vildt spændende proces og jeg kan mærke, at vi begge vokser med opgaven. Spændende hvad det bliver til en dag og hvornår jeg kan vise jer før/efter af stuen. Sofaen jeg mest kigger på er denne stil (og farve), men lidt mindre – også en model Sofabutikken har.

Læs også:  Overvejelse: at udnytte en lille have bedst muligt og et før/efter

2 Comments

  • VenterPaaVinBlog

    Det bliver med garanti rigtig godt!
    Jeg er heller ikke kendt for tålmodighed, særligt ikke når jeg glæder mig og føler mig ‘låst fast’ – krydser fingre for, det bliver så skægt når I når dertil.