Shopping og Inspiration

Små ting til et sommeroutfit

Ferien nærmer sig med meget mindre lydløse skridt og jeg kan helt ærligt næsten ikke vente. Jeg skrev det i nmit sidste post også. Jeg ved det godt, men nu. Nu er den her næsten og mit håb er lidt, at jeg kan give den fuld smadder i dag og i morgen, så jeg ikke mangler ret meget. Ville nemlig gerne ned og male sommerhuset i Karrebæksminde også. Nu må vi se. Hvad med dig – kan du lugte ferien?

De ukomplicerede sommeroutfit

Min sommergarderobe er så ukompliceret og jeg tror også det er derfor jeg elsker den årstid allermest. Der er virkelig ikke så meget man behøver at tænke på. En kjole eller en nederdel og tee. Sandaler. Taske. Smykker. Good to go. Og makeuppen. Den er så let og simpel, for den vigtigste pleje er faktor, faktor og faktor.


Så. Det er accessories jeg bruger til at skabe et sommeroutfit som jeg ikke synes er kedeligt og mon ikke du gør nøjagtig det samme? Tasker og sko selvfølgelig, men også smykker. Især er jeg blevet glad for mine lange kæder igen, perler, tynde armbånd og så små søde ørestikkere, som er nemme at skifte ud. Og som kan være med til at tilføje lidt “krudt”. Lulu Copenhagen laver de skønneste små søde ørestikkere som få i en masse lækre sommerfarver og med små sjove figurer også. En kaffekop eller en donut fx. Eller en lille sky – den er jeg ret vild med. De små ørestikkere er jo nemme at rotere imellem og hvis man er heldig at man har mere end ét hul i hvert øre, så kan man jo næsten kreere en hel biografi i øret over de ting man godt kan li’. Jeg har to huller i det ene (havde tre, men det ene er vokset til) og kun ét i det andet. Men så kan jeg også vælge tre! 🙂

Læs også:  Set i bakspejlet

One Comment

 • Birthe

  Halløjsa
  Jeg har endelig købt den længe ønskede neverfull i sommermodel, gennem TS, den kom med papirer og alt, på kvitteringen stod ingen pris, men det gør vel ikke noget.
  Købt over nettet.
  Den er så fin, men jeg fortvivlede, da der ikke var stempel.
  Sælger svor, at taskerne Chipmærkes nu til dags, ved alle det?
  Min fine Metis inde fra strøget er vist heller ikke stemplet.
  Men det er vel sandt?
  Kærlig hilsen
  B
  Ps: hvor er den fin, jeres sommerhus vogn, sjov og flot.
  Tillykke med den!