Shopping og Inspiration

Glitter Pumps and a re-run

Ilse jacobsen glitter pumps 11.59.40 PM
Tror det er to år siden jeg for første gang havde et crush på nogle glitter pumps (skrev også om glitter her), men endte i stedet med at købe Chelsea ankelstøvler fra Topshop, som på det øverste billede – se dem in action her. Dem har jeg skam også været glade for, men ved mere end en lejlighed, har jeg stadig sukket over, at jeg ikke havde glitter med hæl på i garderoben. Jeg spottede allerede disse pumps hos Ilse Jacobsen på sæsonens messe og har haft dem bogmærket længe. På mange måder er de nemlig helt rigtige: ikke for høje, ikke for tynde hæle, runde snuder (som jeg synes er ret tøset og kan virke som en fed kontrast til et par rå skinny jeans) og tætte i glitteret uden at glitre alt for meget.
I går aftes sad jeg og surfede lidt imellem renderiet til børneværelset, hvor min hostende og feberramte yndling sover ….. jeps, derfor lidt absentia på bloggen ….. og opdagede at glimmerherlighederne var smækket ned med 70% (sammen med en masse andet, fristelse på fristelse. Uha). Jeg er meget tæt på, at nappe et par ….. er de fine eller for meget, synes I?

Læs også:  På ønskelisten - fødselsdagsønsker

4 Comments

 • Sacha

  Nøøøøøj!

  De ser lidt mere anvendelige ud, end det par “glitterstylter”, jeg har i samlingen.

  Hvordan er de i størrelsen og pasformen?

 • Camilla

  Man må aldrig gå ned på glimmer 😉 jeg syntes du skal hapse et par. Jeg har selv et par sølv banditter, så dem i guld lokker meget 🙂
  /Camilla

 • Sabina

  Det kan aldrig blive for meget hvis du spørger mig 😀 Jeg lever jo livet som skulle jeg til glimmer fest HVER dag ;D