Året rundt,  Livet er en fest

Sommerpostkort

Jeg tjekker ind med et sommerpostkort til jer allesammen.

Ind til videre har Danmark igen vist sig fra sin bedste sommerside og har øset solskin og smukke sommerdage ud over os. Jeg har bare nydt dem – hver og én. Sammen med min lille familie og med masser af gøremål. Vi er godt med og det betyder at der ikke skal løftes ret mange praktiske fingre i sensommeren når vi er på arbejde igen. Det føles fantastisk.

Kender I det med at have en liste med en masse praktiske ting som skal fikses. Lidt malerarbejde, haven, udskiftning af dit og dat? Helt ærligt så hader jeg det ha ha …. Men når man først er i gang og man er to om det, så går det jo så fint. Og ved I hvad? Vi er næsten kommet i mål med det hele.

Resten af min ferie kommer til at gå med lidt dage i sommerhusene og lidt arbejde. Jeg arbejder jo som mentor ved siden af mit fuldtidsjob og en mentor har sjældent fri. Sådan er det og det er fint. Elsker de opgaver, så det er helt okay ♥️

Hvad med jer? Håber I nyder sommeren hvor I end er og får ladet op på depoterne.

Slutter mit sommerpostkort af med et sommerkram til jer alle.

Læs også:  Tid til at komme ud på cyklen igen