Hjem og bolig,  Shopping og Inspiration

Første skoledag med mine 5 favoritter

IMG_4216

Det er jo egentlig lidt lyv, at det er første skoledag, for jeg har været på arbejde i en uge allerede, men det er første dag for eleverne. Jeg glæder mig helt vildt til at se dem igen og de er garanteret både vokset 20 cm og har fået overskæg (drengene, that is … eller forhåbentlig kun drengene …) over sommeren. Det føles i hvert fald, som om det er meget meget længe siden jeg sidst har set dem og er spændt på at tage hul på det nye år med reformen sammen med dem. Min klasse er en 8. klasse og en virkelig sød en af slagsen! Jeg ved, at de ikke forventer at alting er kendt på forhånd og at de ved, at alt er nyt både for dem og os – det giver mig en vis ro at tænke på.


Alle mine materialer bor jo på skolen, så jeg skal transportere ganske lidt frem og tilbage. Har købt mig en børnerygsæk fra Converse, som er lige tilpas i forhold til, hvad jeg skal have i den. Derudover, så har Mayland for et par år siden lavet den geniale lærerkalender, hvor alle lærerens lister osv. er indtænkt – virkelig smart, så man slipper for selv at sidde og kreere systemer. Jeg havde den også sidste år og var så glad for den, at jeg også blev nødt til at have den i år. Derudover har jeg en Surface Pro 2 fra Microsoft, som er både en tablet og en computer. Elsker den og den er tilpas i størrelse og vægt til at den er nem at transportere. De farverige indslag er fra Pantone, som bl.a. laver cute notesbøger med farvede sider og krus, som er glade. Mit krus skal bare være et farvestrålende ét – dels er det sværere at nappe uden at det bliver opdaget (ha!) og dels må man da have bare én farverig accessory. Jeps …. mit kaffekrus er min accessory – jeg er lærer for pokker. Vi (de fleste af os) drikker kaffe. I spandevis 😀 Burde faktisk have lagt en pakke Mentos tyggegummi på collagen også, for det er jeg også storforbruger af … kaffeånde er bare ikke super lækkert at få dunstet ind i hovedet, hvis man skal have hjælp 😉

Læs også:  Måske den bedste gave til både mig og min bedre halvdel

SÅ nu er der bare tilbage at komme godt fra start! Hav en dejlig dag – jeg ved at min bliver det 🙂

SIDSTE chance i dag for at deltage i Marc Jacobs konkurrencen – find den her!

2 Comments

  • Christina

    Det kunne da være, at jeg også skulle hoppe ud i en ny lærerkalender! Jeg har hidtil anvendt den fra Dlf; men der er jo småt med plads!
    Det bliver i sandhed et nyt skoleår; jeg kan da allerede nu mærke, at jeg har fået et helt nyt aften/weekend liv!
    Pæne sager fra Pantone 😉