Hjem og bolig

SNURK sengetøj … Flower Field

snurk flower fields blomstersengetøj

(Indeholder reklamelinks)

At ændre husstanden fra tre til to, har ikke kun haft afsmitning på indkøbene til køleskabet og andre husholdningsprodukter. Jeg kan mærke en stigende lyst til at ændre lidt i rummene … male et skab, flytte et bord og få gjort mit soveværelse færdig. En af mine svagheder er smukt sengetøj og jeg har haft held med at anskaffe nogle sæt fra by nord, som jeg synes har et skønt scandi-udtryk. Clean. crisp. minimalistic.
Men nu sniger der sig altså en ny spiller ind på banen, for jeg har fået øjnene op for hollandske Snurk, som laver de smukkeste smukke print på hvid baggrund. Den nyeste tilføjelse i deres sortiment er det smukke sengetøj med de fine delikate blomster … jeg sukker højt og længe over det, når jeg ser det på insta eller i webshops og jeg MÅ simpelthen eje det. Ønsker mig også det med slik på til Cookie og kunne vildt godt tænke mig det med origamisommerfugle også.
Der er så mange skønne til børn også og fine naturprints også. Se hele det fine udvalg her og især det smukke blomstersengetøj her.

Hvad synes I – er det ikke bare det fineste?

snurk sengetøj

Læs også:  Gid vi snart var ved indretningen

4 Comments