Shopping og Inspiration

Prikkede shorts og yndlings-tee

Indeholder reklamelinks

Jeg havde en time i Køge i dag, som skulle slås ihjel og fremfor at sætte mig på en café, så browsede jeg lidt butikker. Køge har faktisk et ret fint udvalg af både kæder og mere unikke butikker … Lille købstad ja, men meget meget fin faktisk.

Dog skulle jeg intet have. Kun kigge. Hmm og det blev så til både prikkede shorts og to yndlings t-shirts. Jeg manglede et par shorts med lidt liv og med lidt længde, så med begyndende udsalg hist og her, spottede jeg disse grå fra Nümph med sorte velourprikker. De er helt vildt søde synes jeg! (Fås her blandt andet – nedsat)

Købte også bomuld/hør favoritten fra Vero Moda … Den hedder vmfreya v-neck hvis I skal søge på den og ellers fås den her. Den er lidt til den lille side, men jeg har aldrig ejet så blød en tee. Elsker den og da jeg kunne få to for prisen af en, så er der jo ikke så meget at betænke sig på. Med i posen kom faktisk også to lange cardigans (den her) i nistret sort/hvid/grå og en i sand. Jeg ved ikke om I oplever det samme – men jeg bliver større og større fan af Vero Moda. Der er kommet så mange lækre nye kvaliteter og rigtig fine klassiske casual snit. Love it.

Udsalget begynder snart at rase … Jeg leder kun efter to nye maxikjoler til ferien, men mon ikke jeg finder dem. Har kigget en del her, men er ikke helt sikker endnu. Det kunne også være en maxinederdel selv om de tit er lige i det korteste til mig. Denne fra Gestuz kunne måske være interessant. Vi må se. Er I begyndt at udsalgsshoppe eller har I det I skal bruge?

Læs også:  Når man nu har en badebro, men ingen god badedragt