Ønskelisten,  Shopping og Inspiration

Mine julegaveønsker til mig selv og mit hjem

Jeg har endelig fået klargjort min ønskeliste i collageform – både min mand og min øvrige familie har efterhånden afkrævet den længe, men ja … tid, du ved 😉
I år ønsker jeg mig kun få ting decideret til mig selv. Jeg har en del flere boligønsker (og egentlig også flere end disse), men det er tingene på collagen som jeg ønsker mig allermest. Derudover, er gavekort osv. altid dejlige at få om ikke andet så for at spæde til nogle af tingene.

Ønskeseddel til jul

Til mig selv kan det koges ned til de smukke grønne Acne Pistols i ruskind, et par lækre varme og ikke mindst søde indesko (disse er fra Ilse Jacobsen), samt alle fjerøreringene fra Line & Jo. Ønsker mig også en Louis Vuitton taske, men da jeg ved, at det er helt uden for budget, så vil jeg hellere vise jer den i et andet indlæg, da det vist er mine egne løn- og opsparingskroner der primært kommer til at gå til den 🙂

Der er, som sagt flere ønsker til boligen. Vi mangler virkelig et lækkert tæppe til sofahyggen og jeg har kastet min kærlighed på dette fra Ferm Living. Fra samme mærke ønsker vi os også en ny vasketøjskurv i sort og hvid. Virkelig cool! Hvis vi bliver i badeværelset, så mangler vi virkelig også en ny pedalspand, men jeg har ind til nu været lidt for nærig til at smide en masse kr. efter en Vipp mat sort, som egentlig er den jeg allerbedst kunne tænke mig.

Deudover, har jeg kastet min kærlighed på de smukke 3-d Point of View stager fra Menu til at hænge på væggen – vil gerne have to eller tre sorte i entréen.  Og gad rigtig godt at den røgfarvede mellemstørrelse Lyngbyvase skulle stå på mit spisebord, når nu min kalenderanretning ikke længere skal være der 😀 Pretty pleeeease!
Elkedlen fra Eva Solo er lidt et “nødvendighedsønske”, for den gamle stod af for et par dage siden, så den krydser jeg virkelig fingre for, at en venlig julemand parkerer under træet. Den er ovenikøbet så pæn jo!

Læs også:  Måske den bedste gave til både mig og min bedre halvdel

Sidst men ikke mindst, så har jeg en svaghed for snekugler og da Lucky Boy Sunday lancerede den yndige romantiske udgave her, har jeg ønsket mig den lige siden. Den ville være det fineste af det fine sammen med Lyngbyvasen på spisebordet. Ikke sikker på min mand er enig, men altså …. han ser den nok ikke 😀

Hvad ønsker I jer? 🙂

Adlinks i indlægget

16 Comments