Ønskelisten,  Shopping og Inspiration

Zadig & Voltaire Jacquarddrømme

IMG_7930 IMG_7929
Da jeg i april måned lurede på denne sæsons Zadig et Voltaire hos Presskontakterna, må jeg indrømme, at hjertet stoppede en lille smule, da jeg fik øje på først støvlerne og dernæst tasken i guldbrokade/ jacquard.
Jeg har endnu til gode at eje noget fra mærket og måske ville fornuften nok sejre og vælge noget andet end brokadedrømme med guldsnuder. Jeg er nemlig også ret vild med den mere klassiske sorte skuldertaske og tænker at den ville gøre sig mægtig godt sammen med en masse af mine outfits. I hvert fald er den noteret på ønskelisten og så må vi se. Der kommer jo nok et udsalg på et tidspunkt … man kunne jo være heldig 🙂

Læs også:  Forbrugsbevidsthed: Sådan gik september og et par tricks til starte en god proces

2 Comments

  • Bolize

    Uha-da-da … forstår dig rigtig nok 🙂 Hvis man har “mærket” Zadig et Voltaire kvaliteten i egne hænder, ja, så er man bare leveret. Har en jakke i mærket … knuz-ææælsker den!
    Det er dyrt, ja .. men man får altså også en vare, der siger SPAR TO ♥