Ønskelisten,  Shopping og Inspiration

På ønskelisten – fødselsdagsønsker

Om blot et par dage, kan jeg fejre min 47-års fødselsdag. Der gik lynhurtigt endnu et år, men det gode er, at jeg faktisk ind til fornylig troede jeg var 47! Ha ha – det var min søn der pænt mindede mig om, at jeg altså “kun” var 46 og derfor slet ikke særlig gammel. Endnu. Tænk, at man kan gå et helt år og tro man er ældre end man er. Hej, forkalkning.

Nå, men fødselsdagen nærmer sig altså og jeg har selvfølgelig nogle fødselsdagsønsker, som jeg håber i en eller anden grad bliver indfriet. Først og fremmest, så glæder jeg mig til at kunne forkæle jer med solskin (selvfølgelig) og dernæst, så ville det da være smukt, hvis der faldt en lille gave eller to af. Okay – jeg siger det ligeud. Jeg elsker min fødselsdag og er fuldstændig barnlig-spændt i dagene op til.

Fødselsdagsønsker fyldt med forår og sommer

Jeg har kun fødselsdagsønsker, som kan berige mit forår og sommer. Herunder et par nye smukke kjoler, en hårbøjle, smukke perlesmykker og to yndlingsprodukter. Det ene er opbrugt og det andet lige på grænsen til at være det.


1) Den smukke kjole med små krystalblomster har jeg kastet lange øjne efter et stykke tid – fås her. Søg derefter på yascrystal
2) Et af de produkter jeg ville vælge at tage med på en øde ø. Elsker den og bruger den stortset dagligt. Fås her til en god pris. Holder huden frisk og ren. Ren magi.
3) Produktet fra Filorga, som bare giver den smukkeste glød under ens foundation. Jeg har brugt 3-4 stykker op nu og er igen løbet tør. Fås billigst her og også her.
4) Den smukke Baroque halskæde fra Stine A – fås her.
5) Den smukkeste rosa kjole fra Month of May – har nogle stykker efterhånden og knuselsker hver eneste. Den hedder Bow dress Julie og kan fås her. Jeg havde faktisk en Month of May kjole på sidste år på min fødselsdag, hvor det var lunere end det nu.
6) Det smukke armbånd fra Stine A som er perfekt til sommeren – ej, det ville jeg gerne eje. Kan købes her.
7) Sidst men ikke mindst. Jeg ville SÅ gerne eje denne hårbøjle fra Gucci og får jeg den ikke, så forærer jeg nok mig selv den. Find hårbøjlen fra Gucci her.

Læs også:  New Generals - Shopping med omtanke til min søn

Det var mine fødselsdagsønsker, men så ønsker jeg mig selvfølgelig også en jordbærlagkage, kys, knus og kærlige tanker.

4 Comments

 • Vejen til Birkin

  Sikke dejlige ønsker, og godt at du vil det dele det gode vejr med alle os andre 😉 Jeg er vild med Stine A’s arm og dette er ingen undtagelse.
  God fødselsdag når du kommer dertil.
  /Annette

  • Malsen

   Selvfølgelig (tænker helt bestemt det bliver høj sol selv om vejrudsigten siger noget andet – der er bare nogen der har glemt at opdatere 😂)
   Ja Stine A laver bare de fineste ting 🥰
   Og tusind tak 🤗