Hjem og bolig

Kunstigt kirsebærtræ i stuen – en lille forårsændring i stuen på budget

Der skal så lidt til og min hjem er nu forårsklar med et lille kunstigt kirsebærtræ i stuen. For at være helt præcis er det jo sådan set kirsebærgrene, men det ligner et træ.

Jeg kan godt lide at lave små ændringer herhjemme, som ikke er særlig dyre. For eksempel at skifte et tæppe, nogle puder eller som nu dekorationer. Og meget gerne så det passer lidt til den tid på året, som vi er i. Stuens grundfarver er på den måde ret taknemmelige. Grå, sort, teak og hvid. Nemt at arbejde med, hvis man skal have lidt farve ind.
På billederne herunder kan du bruge slideren til at se før og efter.

Brug slideren til at se før/efter
De kunstige kirsebærgrene kan du finde her.

Og så stod der et kirsebærtræ i stuen

I efteråret og hen over vinteren var jeg glad for de mørkegrønne og brændte farver. De afspejlede vind og vejr udenfor og gjorde især sofahjørnet rigtig hyggeligt og trygt. Det er også “tunge” farver, så derfor synes jeg ikke, at de egner sig så godt til forår og sommer. I de årstider kan jeg mærke, at jeg har brug for lette farver som klæder sollyset.

Der er ikke udskiftet meget i sofahjørnet. Gæslingerne er udskiftet med kunstige kirsebærgrene og lysestagerne er skiftet ud med rosa åkander. That’s it. Jeg synes det er mægtig fint og jeg bliver helt glad af at se på det. Forår og sommer er altså bare mine årstider – kan slet ikke vente til det rigtige udeliv kan begynde. Om ca. 2-3 uger, så står de ægte kirsebærtræer i fuldt flor her på villavejen og duften af alt muligt der springer ud begynder. Ind til da nøjes jeg med mit kirsebærtræ i stuen. Jeg er så klar – hvad siger du?

Læs også:  Funktionel og komfortabel indretning

2 Comments

 • Venterpaavinblog

  Jeg elsker også, at tilføje lidt forårsstemning indendøre – vi har lige fået en troldegren fra min kæreste’s kammerats have, som jeg har sat i en EvaSolo vase, og givet lidt neutralt hjemmetklippet forårspynt – det er blevet temmelig hæderligt, selvom jeg ellers plejer at holde mig til lækregrene eller gæslinger, uden pynt overhovedet 🙂

  • Malsen

   Det lyder godt nok også fint – jeg elsker troldegrene. Vi har faktisk sådan et træ i sommerhuset og ved juletid henter jeg altid en, som hænger i loftet i det ene hjørne.
   Sødt med hjemmeklip …. så hyggeligt med lidt personligt præg 🙂