Hjem og bolig

Funktionel og komfortabel indretning

Du må ikke misforstå mig. Jeg kan godt lide at bo pænt, men jeg sætter funktionel og komfortabel indretning ret højt i mit hjem. Jeg ville aldrig nogensinde gå ud og købe møbler eller interiør, som jeg ikke ville turde at bruge. Det er bare ikke der jeg sætter mine penge. Jeg værdsætter at man har det godt og rart i hjemmet og at man ikke hele tiden skal passe på. Derudover elsker jeg mine arvestykker, som hele tiden minder mig om elskede personer.

Et godt eksempel er den meget trendy teddy-stol fra Gubi eller lignende highend designere. Jeg er helt og aldeles vild med den, men ville med barn og kat aldrig nogensinde have et roligt øjeblik. Jeg ville konstant være nervøs for at den blev misfarvet, spildt på eller kradset lidt i, så derfor endte jeg med at finde en variant, som prismæssigt gav mig ro nok i maven til, at den nok ikke holder evigt.

komfortabel indretning
At få lov til at slænge sig alt man vil

Ovenstående betyder ikke, at jeg ikke er kvalitetsbevidst for det er jeg også, men man kan sagtens få god kvalitet til en meget billigere penge. Og så vil jeg hellere købe en dyr vase eller lysestage eller sådan noget.
Når man er hjemme hos mig, vil man altså ikke møde et hav af designermøbler, men man vil til gengæld have lov til at være til og jeg vælger også møbler derefter. Lige nu kaster jeg lange øjne efter Fatboys Pupillow i velvet – den petroleumsfarvede er så smuk og ville passe super flot til alt det grå, sorte, hvide og teak jeg har. Jeg har altid været fan af sækkestole (dog mest i sommerhuset og på børneværelset) og puffer og denne model kombinerer de to ting. Synes den er skøn og meget meget funktionel.

Læs også:  Yndlingsfarver - grøn og lyserød

Vi er ikke en særlig stor familie og derfor behøver vi heller ikke at have sofagruppe eller lignende. Lige nu har vi en dejlig sofa med en lille chaiselong, bamsestolen og en velourpuf i “elefant”-grå. Sidstnævnte er ved at have en del år på bagen og kunne egentlig godt trænge til en udskiftning. Velour Pupillow’en kunne være en glimrende alternativ og så kan den grå puf komme ned i sommerhuset, som også kommer til at bære præg af komfortabel indretning.

I virkeligheden er det jo noget lidt sjovt noget med design …. for du ved jo sikkert godt hvad jeg vil sige, hvis vi nu lod snakken falde på tasker, sko osv ikke? Så er jeg jo af en helt anden opfattelse. Måske fordi det kun er mig selv der skal bruge de ting. Hjemmets ting skal jo være “rare” for os alle.

Hvordan har du det med design – er du hamrende ligeglad eller sætter du det højt i din indretning? Det kunne være spændende at høre.

Modtag mit nyhedsbrev og få direkte besked om nye artikler på bloggen:

* indicates required