Shopping og Inspiration

Vind min Pandora ring-styling til mere end 5000 kr!

pandora ringstyling konkurrence

Åh, jeg har glædet mig til at sætte denne konkurrence i gang! Det bedste er virkelig, når jeg har mulighed for at berige jer med noget fra et mærke, som jeg selv holder så utroligt meget af. I var så søde at komme med en masse tilkendegivelser på, hvilket PANDORA look I bedst kunne lide på dette indlæg og jeg fornemmede, at mange syntes rigtig godt om de snoede ringe, så derfor bliver det altså dette look i hele sin form, som en af jer løber af med! Behøver jeg at nævne, at jeg er temmelig misundelig! 😀 

PANDORA har i øjeblikket en landsdækkende kampagne på deres ringe og har også et særligt 3-for-2 tilbud, hvor man får den billigste gratis. Vi er et par stykker der har lavet vores favoritlooks, dog med alle de ringe vi ville, som I kan se her, og se så den fine fine feature om mine looks her. Er så glad for både tekst og billeder <3

NÅ! Men tilbage til konkurrencen ... du har faktisk mulighed for at smide hele TO lodder i puljen på denne skønne gave fra PANDORA 🙂 Det ene lod får du ved at blot at lægge en kommentar til dette indlæg, hvor du fortæller, hvilken én af ringene fra looket der er din yndlings. Det andet lod kan du få ved at finde det samme billede (dog med lidt anden tekst) lige her på min Instagramprofil og derefter gøre, som der står på billedet. Vinderen findes helt random ved at jeg trækker 5 tilfældige deltagere på instagram plus 5 tilfældige kommentarer her fra indlægget. Derpå skriver jeg på gammeldags manér 10 sedler med navnene på og så må vi se, om jeg finder en lykkens gudinde eller om det bare bliver mig 😀

Læs også:  Leggings til kjoler, leggings til sweats, leggings til alt - coronatidens bedste beklædningsdel

Sidste chance for at deltage er søndag d. 19. oktober. Rigtig meget held og lykke! 🙂

VINDEREN ER FUNDET OG KAN SES HER: Vinder af Pandora konkurrence

pandora ringe

133 Comments