Shopping og Inspiration,  Skønhed

Frisuretip: Sleek ponytail with a twist // Wella-Freya Dalsjö

Pics: Malsen.dk

Når jeg ser et modeshow, kan jeg aldrig undlade at kigge lidt ekstra på håret. Frisurer og især opsætninger interesserer mig og jeg kan rigtig godt lide at sætte hår – både på mig selv og andre. Af samme grund går jeg ikke så højt op i om det er et sommer- eller vinterlook, som nu fx det her look, som Wella lavede for Freya Dalsjö under den netop overståede modeuge og som jeg, backstage, fik lov til at snuse til tæt på. Selv om det var en sommerkollektion, så synes jeg at frisuren er så tilpas rå, at den sagtens kan passe ind i et efterårs- og vinterunivers tilsat læder, blonder og et miks af sorte materialer.
I det oprindelige færdige look, sættes en kasket på til sidst – det vil jeg undlade at gøre, når jeg selv skal prøve frisuren af snarest. Dels passer kasketten nemlig til følelsen af sommer og jeg har heller ikke helt fået taget den der kaskettrend til mig….det er ikke rigtig mig. Til gengæld er jeg vild med den stramme lige hestehale og de små detaljer i form af sorte “ringe og synes absolut sagtens at frisuren kan stå alene uden hovedpynt i øvrigt.
Frisuren er relativ nem at gå til, så det er bare med at komme i gang 🙂

Sådan gør man:

  1. Føntør håret med en styling spray – såsom Wella Professionals Stay Brilliant eller Wella Pro Series Repair & Style Fluid. Stylingsprayen giver håret glans og struktur.
  2. Glat håret med en varmebeskyttende spray som Wella Professionals Thermal Image og sørg for, at spidserne ikke er bøjede. Sprayen beskytter håret mod varmeskader.
  3. Lav en skarp midterskilning, og red håret stramt ned i en lav hestehale nederst i nakken.
  4. Fastgør to ekstra elastikker under den første med samme afstand mellem alle tre. Dæk elastikkerne med sort eller transparent tape eller bånd.
    (Fuldend looket med en kasket eller hat efter eget valg)
Læs også:  Sporty er cosy

(Anvendte produkter : Wella Professionals Stay Brilliant, ca. pris 159,00 kr., Wella Pro Series Repair & Style Fluid, ca. pris 59,95 kr., Wella Professionals Thermal Image, ca. pris 159,00 kr.)

Som et lille insidertip direkte fra Wellas key stylist, kan det anbefales at indsætte nogle extensions, hvis man har meget tyndt hår, da hestehalen derved vil synes mere fyldig. Hovedet kan på denne måde også få lidt mere form, hvis man ønsker det.

Jeg har en frisure mere fra CFW SS13, som jeg skal vise jer….den er noget mere finurlig, men wauw….jeg simpelthen forsøge at lave den! Kommer snarest! 😉

14 Comments