Shopping og Inspiration,  Skønhed

Det dufter af sommer

Når det kommer til dufte, så har vi alle nogle duftmønstre/ duftnoter, som vi foretrækker. Nogle er måske udefinerbare og mere abstrakte, som fx at man godt kan lide “søde dufte” og andre kan godt lide “krydrede dufte”. Jeg har forsøgt at blive mere klar over, hvad det specifikt er, som jeg godt kan lide at dufte til og af. Der er lang vej endnu, men jeg er fx vild med at mit hus dufter af lavendel. Sådan svagt. Og jasmin. Også svagt. Af samme årsag har jeg plantet ind til flere lavendler i haven, sådan at jeg selv kan lave små duftposer og olie.

yves rocher paul mitchell honore des pres

Nå! Men når det så kommer til beauty-dufte, så er kokos en af mine favoritter om sommeren. I øvrigt, er jeg også vild med spiselige ting, som indeholder kokos – fx kokosis, som jeg lige har fundet en opskrift på, som jeg skal prøve at lave.
Pt. har jeg tre beautyprodukter med kokos, som den dominerende duft: Hårmousse, bodyshampoo og parfume. Jeg går dog ikke all-in og bruger alle tre på én gang … ha ha … andre skal jo også kunne holde ud at være i nærheden af mig uden at besvime af liflige kokosdunste 😀

Kort fortalt så er:
hårmoussen fra Paul Mitchell er fuldstændig fabelagtig til krøller, klistrer ikke og giver alligevel et godt hold. Specielt, hvis man bruger krøllejern efterfølgende, men også hvis man bare vil lade håret lufttørre og få lidt struktur. Jeg gør begge dele. Fås her (eller klik på linket på billedet)

Læs også:  5 parfumer jeg er vild med for tiden og de bedste steder at købe dem online

Honoré des Prés laver fine naturlige økocertificerede parfumer, som er ret klare i duften. Jeg har i hvert fald ret let ved at skille de enkelte duftnoter ad. Kokos er sjovt nok den overskyggende i denne som hedder “Love Coco”. Der fås en masse andre varianter også og jeg har klart ikke købt min sidste parfume derfra. Fås her (eller klik på linket på billedet)

– Sidst, men ikke mindst, så har Yves Rocher lavet en rigtig sommer “smoothie” shower cream, som dufter af kokos og ananas. Den er virkelig lækker, mild mod huden og rigtig god at bruge i fodbad også. Faktisk er den en del af Plaisirs Nature serien, som er ekstra mild. Den fås her (eller klik på linket på billedet) – der er faktisk endnu flere kokosprodukter derinde, som jeg godt vil prøve på et tidspunkt.

Måske har jeg spurgt jer før, men hvilken duftnote er jeres yndlings? Fx rose, lilje, kokos osv. Kunne være sjovt at høre 🙂

Produkter er en blanding af modtaget til test og indkøbte
Indlægget indeholder affiliatelinks

4 Comments