Shopping og Inspiration

Black Swan top ti fra kommende kollektion AW14

Jeg glæder mig altid til at udgive de her top ti indlæg i forbindelse med at vi launcher ny kollektion hos Black Swan! Dels er det sjovt for mig at forsøge at “spå” om, hvilke styles jeg tror flyver mest af hylderne, dels er det en virkelig fin måde for mig at gennemgå kollektionen minutiøst for at plukke mine salgsfavoritter. D. 27. august går det løs!

Denne gang har været virkelig vanskelig, for med denne kollektion, synes jeg for alvor at Black Swan slår sig fast på sit dna … kollektionen er 100% Black Swan, hvor kombinationen af sikre favoritsnit, klassisk minimalisme og små strejf af trends løfter sig op til at blive den perfekte basisgarderobe, som rammer rigtig bredt uden at miste fokus. Fokus? At have det godt i sit tøj samtidig med at man føler sig lækker, up-to-date og velklædt. Jeg har vist 25 favoritter! Ha ha 😀

Der er nogle styles, som jeg havde helt ondt ved at vælge fra til dette indlæg, men i stedet vil jeg lave et par spot-indlæg, så I også får lidt billeder og ord med på vejen om dem. Der er bl.a. den smukke kjole med blonde, som jeg allerede har vist jer og af samme årsag har udeladt, der er også en blå kjole, som er uovertruffen, der er en vævet serie med bukser, sweat, kjole og jakke som sparker totalt r** og en masse andet lækkert, så de styles får I senere 😉 Lige nu handler det om, hvad jeg forestiller jeg vil komme til at sælge allermest af – specielt her i de første tre uger, hvor kollektionen kun kan købes gennem os konsulenter (skriv en mail til marlene.d@blackswanfashion.com hvis du vil handle, så hjælper jeg dig).

Spændende om jeg får ret med nogle af mine favoritter her 🙂 Der er info under collagen med lidt ord og pris, samt link til hele kataloget.

Black Swan Fashion aw14

Øverste række fra venstre

1. Fuldstændig fabelagtig grå cardigan, som jeg forudser jeg selv kommer til at bo i. Den er halvlang, så den er lun om bagen og er derfor cool til alle slags underdele og over kjoler. Er vild med tern-detaljen, som i øvrigt også kommer på en kort sort strik! Ellie pris: 790kr.

Læs også:  Come to me, cashmere og tips til god pleje af cashmere

2. Lækker lækker skjorte i den blødeste og rareste kvalitet! SMUK under cardigans med et par sorte tætte tights (vores Action legging fx eller sorte skinny jeans Concorde, som er mine yndlings). Erica pris: 390 kr. (helt sindssygt billigt!)

3. Sort kviltet let cardigan jakke i en lidt lang bomber-stil. Den forelskede jeg mig allerede i, da vi var i Kolding tidligere for at sneak-peeke på kollektionen. Den er den sikre overdel, når man har brug for lidt lunt og lækkert. Kvilten gør, at den lige har det lille ekstra, som gør at den skiller sig ud. Elvira pris: 590 kr. (OGSÅ en rigtig god pris!)

Midterste række fra venstre

4. I sidste kollektion solgte denne nederdel, bare i grå, fuldstændig vanvittigt! Jeg er sten sikker på at den sorte kommer til at gå endnu hurtigere, fordi den er lækker at have på, giver noget kant til et outfit med de lette draperinger, er så god prismæssigt og ja, så er den sort. Enver pris: 390 kr.

Black Swan leverer noget af det bedste basis jeg er stødt ind i og jeg hopper lidt op og ned over, at vi endelig også kan tilbyde vores kunder en hvid top! Den kommer til at gøre så mange kunder glade! Der er også sort, grå og en ny lilla-ish i sortimenten. Pris: kun 140 kr. (Er ikke på collagen men ville lige nævne det;)

5. Super cool tee med grafisk nedtonet print. Snittet er klædeligt og viser kraveben så fint! Det er altså ret sexy 😉 Edinburgh pris: 250 kr.

6. Endnu en nederdel på min favoritliste. Denne er lidt sporty med lidt længere bagkant og med snøre i livet. Den er simpelthen så blød og er lækker til stort set alle slags overdele. Ville selv mest bruge den til hverdag med en tee og en jakke/ cardigan og til fest med blonde t-shirten! Emira pris: 430 kr.

Læs også:  Jeg gad godt ...

7. Blonde t-shirten i coated blonde…. suk …behøver ikke så meget intro. Jeg er sikker på, at alle kunder vil se dens mange muligheder. Som top med top under, som t-shirt under cardig eller jakke, men en bred bh-top under til fest osv osv. Den er så smuk. Elena pris: 390 kr.

Nederste række fra venstre

8. Strikkjole med rullekrave!!! Det er trend og klassisk, når det er bedst. Se lige de små cool lynlåsdetaljer nederst. Uh. DEN glæder jeg mig helt vildt til. Ebba pris: 790 kr.

9. Sorte bukser med slank pasform og seje detaljer. Jeg tror denne buks bliver en af vores absolutte topsællerter. Den er så lækker og den sidder spot on! Elyssa pris: 590 kr.

10. Rosinen i pølseenden. Verdens bedste jeans. I sidste kollektion husker nogen af jer måske “Diamond“? Frygt ikke … er med igen, men også søsteren “Emerald” i en mørkere denim men med nøjagtig samme kvaliteter, pryder aw14. De sidder fuldstændig fabelagtig og jeg vil vove den påstand at de passer 95 ud af 100 kvinder uanset form. De tilpasser sig bare 🙂 Pris: 690kr.

Hvad synes I? Hvad kan I bedst lide? 🙂

Hele kataloget kan ses lige HER og du kan også få det på mail i pdf, hvis du vil det 🙂 Som sagt, smid mig en mail, hvis du skal have noget med, har spørgsmål eller bare vil have en Black Swan-sludder om det gode tøj. Sælges kun gennem konsulenter de første tre uger og der er altid gratis gls-fragt over 1200 kr. Du kan også holde et party, så kommer jeg ud med tøjet. Det er gratis!
Det er også helt gratis at joine min Facebookgruppe, hvor du kan holde dig opdateret.

8 Comments

%d bloggers like this: