On the go

Det bli'r en mægtig uge – London's Calling!

Louis Vuitton monogramouflage passport cover
(Fra sidste tur til London med Black Swan)

For ca. midtvejs i ugen, har jeg udsigt til en minitur til London! Jeg skal afsted sammen med yndlings-Pandora og deres superskønne nordiske pr-manager …. og en svensk blogger … og sammen skal vi se de nye styles i Pandoras Essence-kollektion og møde en af deres virkelig cool Essence ambassadører alt imens vi nyder en afternoon tea i deres flagship store på Marble Arch. Totalt yndlingssted i London. Håber også, at der er tid til at snuse i den fine forretning. Senere er der noget middag og hygge. Hele fredagen ind til vi skal hjem igen, står den på shopping og mere hygge. Jeg håber personligt at få tid til et stop i den store Topshop på Bond Street, Louis Vuitton på New Bond Street og måske en lille tur i Hyde Park, som er et andet af mine favoritsteder i London.

Det bliver simpelthen så hyggeligt og jeg glæder mig mere end jeg end et barn til juleaften. Til Pandora Essence, til hygge, til shopping, til London. Da vi gik ind i 2014 havde jeg håbet, at der ville blive mulighed for en lille efterårstur til London med min mand eller en veninde, men havde ikke i min vildeste fantasi forestillet mig at det ville blive et London hattrick – woooooop! 🙂 Har jo næsten lige været afsted med Black Swan og nu Pandora  – alt for vildt 🙂

Er sikker på min uge bliver fantastisk – håber det samme for jeres!

Læs også:  Stacy's ..... en amerikansk diner i Køge

9 Comments

 • Guapizimo

  Hvor lækkert med sådan en invitation til London, særligt nu hvor du er så glad for byen (og Pandora). Med min base i Spanien måtte der i øvrigt godt være nogle brands der inviterede mig rundt hernede, ha ha.

  Rigtig god tur senere på ugen!

  • malsen

   Blev så glad 🙂

   Ja! Det manglede da bare …. de må lige se at spotte dig 🙂

   Tak, søde!

 • StyleStories

  Åh hvor er du bare heldigt, ville ønske det var mig! Dog kan jeg jo ikke helt klage, da jeg drager til NY om to uger, hehe, men går altid rundt med en permanent trang til at tage til London 😀

  Rigtig god tur søde!

  P.S. Er der åbnet en Topshop på Bond Street??

  • malsen

   Ja, du er da vist endnu mere heldig med NY-turen! 🙂
   Mange tak, søde 🙂

   Nej, Oxford Street/ Circus selvf …. skrivefejl.

%d bloggers like this: