Rejser og ture

Sommerferien er bestilt


IMG_3847 IMG_3848
Sidste år var vi i Bulgarien …. Golden Sands nærmere bestemt. Vi havde absolut ingen forventninger til stedet, da vi slet ikke kendte det i forvejen. Havde læst lidt på nettet naturligvis, men det er jo noget ganske andet at opleve selv. Vi blev IKKE skuffede – faktisk blev vi så positivt overraskede at vi bestemte os for at tage en tur mere til samme sted i år. Aftenerne blev brugt på balkonen med direkte udsigt over vandet – ahh! Flyet er booket – ferielejligheden ligeså, så nu er det bare med at glæde sig til afgang. Hvad med jer – har I tænkt på sommerferie allerede?

Læs også:  Weekendplaner

2 Comments

  • Sascha

    Vi skal nyde sommeren i vores sommerhus i år.
    Med første barn, som vil være omkring 6 måneder dér, ‘tør’ vi ikke at satse på en udenlands tur i år 🙂

    Det må blive skiferie 2016 istedet men det glæder jeg mig også helt vildt til