Rejser og ture,  Ture i Danmark

Skøjteprinsessen – Oooop igen

Det var en mægtig dag i går! Vi havde vores elever med på skøjtetur og ud af små tredive mennesker, så havde 3-4 stykker reel god skøjteerfaring…. resten af os – well, kønt var det ikke, men sjovt det var i hvert fald! Og jeg tror ikke der er blevet optaget så mange videoer og taget så mange billeder længe.
Jeg har selv kun forsøgt mig på skøjter en gang tidligere, så heller ikke jeg mindede om ret meget andet end en den her klassiker:

Til gengæld havde jeg efterfølgende nøjagtig den samme tanke, som for tre år siden da jeg stod for første gang: Hvorfor gør jeg ikke det her noget mere – det er jo vildt sjovt! 🙂
Efterfølgende spiste vi frokost på et lokalt pizzaria inden vi igen tog toget hjem til kolde Køge.

December måned har lidt taget pusten fra mig, for nu at tale lige ud af posen. Jeg kunne da godt se i kalenderen, at jeg var lidt presset, men det har været en tand for meget faktisk. Men nu kan jeg snart se juleferielyset …. har lige en engelskeksamen på tirsdag og torsdag er sidste dag. Mangler stadig lidt julegaver  osv. men mere om det i næste indlæg.

Vi benyttede os af Frihedens Idrætscenter i forbindelse med skøjteturen – det var et fint sted og super nemt at komme til med det offentlige, så dermed er anbefalingen sendt videre. Det koster 60 kr. pr. person inkl. leje af skøjter og så kan man være der så længe man orker. Det er bestemt ikke dyrt, synes jeg.

Læs også:  Sommeren der gik

Så yes ….. skøjteprinsesse i ordet allermest ironiske forstand, ha ha 🙂 Men hvad med jer…. skøjter I?