Året rundt,  Livet er en fest,  Månedslisten

December byder på …

December er en rar måned. Jeg ser altid frem til den, fordi den tit får mig til at skabe lidt bedre plads til gode aktiviteter. Måske er det julesjælen der puster til mig og derved indirekte fortæller mig at rengøringen, tøjvasken og alt det andet superpraktiske såmænd nok ikke løber nogen steder og måske fint lader sig udsætte en dag eller to 😉

Indlægget burde have været oppe allerede i weekenden, men tiden gik. Det var en skøn en af slagsen og jeg tror det er længe siden, at jeg har følt at en weekend var lang. Synes som regel altid de er væk i en ruf og at ugerne lidt har det med at suse afsted. I fredags blev de næsten-sidste julegaver bragt i hus og tilbage er kun et par småting, som jeg glemte. Lørdag blev vaniljekranse og andre småkager bagt og hele huset duftede julet, varmt og sødt. Mmm…
Søndag nåede jeg en brunch med en god veninde og forkælede lidt senere min kæreste med risalamande. Det var en god ting at gå en tur i regnen senere, for kalorieindtaget har vist været på den pæne plus-side 😀

Måneden må gerne fortsætte sådan her. Med masser af små hyggelige ting og masser af risengrød …. mens vi venter. Julen i børnehøjde er så smuk. Den der forventningens glæde og det lille glimt i øjet, når vi taler om juletræet, pynten, lyskæderne, gaverne, mandlen osv. Det er alletiders.

Nå, men udover den almindelige juletid, som jo nærmer sig, så vil jeg gerne nå en tur eller to i Tivoli også. Det er faktisk fast på programmet, men jeg har ikke nået det endnu.
Denne uge skal jeg bl.a. ind og se min frisørs nye salon og selvfølgelig have ordnet håret. Jeg glæder mig helt sindssygt … hun har været på barsel og er nu altså tilbage og så i egen salon. Bliver skønt at se hende og hendes sted. Samme dag skal jeg til event …. et af de sjældne. Jeg takker for det meste nej til invitationer, da jeg simpelthen ikke kan nå det men lige denne kunne flaske sig, så det bliver super dejligt. Har også lavet en aftale hos Kudibal samme dag – det er også alt for længe siden jeg har været forbi og sige hej der.
Torsdag er der juleri på mit arbejde – sådan noget børne-noget. Det er vildt hyggeligt og vi har været med siden jeg blev ansat.
Derudover har jeg universitet på lørdag og derefter direkte til 18-års fødselsdag. Søndag har min mor fødselsdag og så tror jeg heller ikke vi kan presse mere ud af den uge! 😀

Læs også:  Tid til at komme ud på cyklen igen

Faktisk, har jeg også bestilt en tur til København med sådan et gammelt tog her midt i måneden …. Køge – København. Og så er der en god mulighed for at tage en Tivoli-tur inden vi igen skal hjem med samme tog. Det bliver så fint! Har inviteret mine forældre med, hvilket glædede Silas. (Det er den her tur, hvis nogen er interesseret).

Skal også i skøjtehal med mine elever (ha ha …. jeg er ikke på nogen måde særlig god på skøjter!), til et par julefrokoster og så har jeg sørme også bestilt alle nye møbler til Silas’ værelse, så det satser jeg også på at få færdigt inden jul. Det er ikke så slemt ….. man skal bare lige i gang 😉

Er det ikke en fin måned? 🙂 Nu er jeg spændt på at høre, hvad I skal! Fortæl 🙂