Rejser og ture

Der er tid

IMG_3505

Hej fra ferielandet i Bulgarien! Tjuhej her er skønt og jeg nyder hvert øjeblik, det kan jeg godt fortælle jer. Det er meget på Cookies præmisser og det passer mig fint. Se badetrolden her.

Der er tid til at slappe af og nyde alle de små ting, som man hurtigt glemmer i hverdagen. Tid til at gå i stå. Hvor det er okay, ovenikøbet. Luksus 🙂 Outfits, makeup osv. …… tja…… en let kjole kan jo gøre det og makeup behøver man egentlig ikke. Huden har godt af pauser, så jeg går i stedet all in på solcremer.
Vores lejlighed ligger i første række til vandet, så det smukke søn (og ikke mindst lyd) møder mig hele tiden. I går var vandet lidt i oprør, da der var blæst. Smukt og på sin vis ret inspirerende.

Vi ses igen lige pludselig  🙂

Læs også:  Weekendplaner

One Comment